EngleskaFudbalStrani fudbal

PAO DOGOVOR: Hari Kejn do 2024. godine!

Spread the love

Samo što smo vas obavestili da je Hari Kejn blizu da se dogovori sa Totenhemom oko novog, dugogodišnjeg ugovora kojim bi ga Sparsi učinili jednim od najplaćenijih engleskih igrača u Premijer ligi, on je to i učinio.

Totenhem je sada zvanično objavio da je Kejn potpisao novi ugovor do 2024. godine! Dakle, obavezao se na vernost Sparsima na još šest godina!

Ovaj ugovor došao je kao nagrada posle sezone u kojoj je Kejn dao 41 gol u svim takmičenjima.

Prema nekim informacijama, Kejnova zarada u Totenhemu od 125.000 evra nedeljno činila ga tek 35. najplaćenijim fudbalerom u engleskom fudbalu. On je taj ugovor potpisao 2016. godine i isticao je 2022. godine. Ali, Sparsi su rešili da to promene i sada su mu dali ugovor do daleke 2024. godine!

Sa duplo većom platom prema informacijama medija sa Ostrva.

Dakle, od njegovih 125.000 nedeljno to lako ide i do 250.000 kada se uračunaju svi bonusi. Ubedljivo je postao najplaćeniji igrač Totenhema. Njegova zarada ići će preko 15.000.000 funti godišnje prema nekim navodima, računajući sve bonuse.

Podsetimo, Totenhem je pre desetak dana odradio posao i sa Mauriciom Poketinom sa kojim je produžen ugovor na pet godina, a očekuje se da produžetke ugovora potpišu još neki fudbaleri u narednim sedmicama.

Totenhem bi voleo da to budu Kristijan Eriksen, Jan Vertongen, Dele Ali, Erik Dajer i Hjon Min Son.

Ali, prvo je Kejnu morala da se duplira plata. Moraju da se znaju prioriteti. Jer, ne samo da će Kejn ovako biti zadovoljniji, nego će sa ovim ugovorom i potencijalni kupci biti lakše odbijeni.

Tu pre svega mislimo na Real Madrid.

Na neki način, nepravda je sa ovim povećanjem plate ispravljena prema Kejnu.

VEĆ PRIČAO O DERBIJU: Partizan predstavio VELIKO pojačanje!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close