Domaći fudbalFudbalPartizan

KO ĆE PRE DO TAVAMBE: POSTAJE zanimljivo!?

Spread the love

Konačno nagoveštaji koji se dugo čekaju u Humskoj.

Partizan je po završetku sezone već angažovao dvojicu novih napadača, Nemanju Nikolića i Rikarda Gomeša, pa je potpuno jasno da će neko od aktuelnih morati da napusti Humsku.

Očekuje se da to, u prvom redu, bude Leandre Tavamba, najbolji strrelac crno-belih iz prošle sezone, momak koji je u svim takmičenjima u proteklih godinu dana upisao 51 nastup za Partizan, postigao 19 golova i upisao 12 asistencija.

Od toga, četiri gola je postigao u Ligi Evrope, uz jednu asistenciju i to je respektabilan učinak posle kojeg u Humskoj s pravom očekuju više ponuda ovog leta za kamerunskog reprezentativca.

Dugo se čekalo da se te ponude i pojave, a ”Telegraf” danas prenosi nova saznanja da za Tavambu postoje interesovanja iz Italije. Navodno, u pitanju su Kjevo i SPAL, klubovi koji već imaju iskustava sa bivšim fudbalerima Partizana.

Znate već, zimus je Brazilac Everton Luiz za 600.000 evra iz Partizana otišao u SPAL i tamo tokom proleća upisao 11 nastupa za pomenutu ekipu.

Kada je u pitanju potencijalna zarada koju Partizan očekuje, ona bi minimalno trebalo da iznosi dva miliona evra, a potencijalni problem u vezi dva pomenuta italijanska kluba je i broj stranaca koji bi trebalo da smanje pre nego što bi se konkretnije ušlo u realizaciju Tavambinog transfera.

U svakom slučaju, priča je krenula s mrtve tačke, pa ne treba da iznenadi ako u narednim danima bude još zainteresovanih klubova.

SVE JE GOTOVO: ON je ODABRAO!?

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close