Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbalVojvodina

SKANDAL: Navijači Vojvodine motkama pretukli vođu Delija iz Novog Sada (VIDEO)

Spread the love

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

U Novom Sadu je prošle nedelje održan humanitarni turnir u malom fudbalu za ugrožene porodice u Srbiji, a na njemu se dogodio skandal. Naime, navijači Vojvodine upali su na teren sa motkama u rukama i prebili su igrača, koji je inače vođa Kluba navijača Crvene zvezde iz Novog Sada. Tim povodom je na zvaničnoj fejsbuk stranici Kluba navijača Crvene zvezde je izašao snimak sramnog prebijanja, a Delije iz ‘srpske Atine’ su se oglasile i saopštenjem:

– Poštovani Zvezdaši, Klub navijača Crvene zvezde Novi Sad je uzeo učešće na humanitarnom fudbalskom turniru koji je održan u našem gradu prošlog vikenda.

– Naš klub je skupio i priložio značajna sredstva koja će sigurno pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija.

– No, i pored toga što je cela organizacija turnira imala viši i humanitarni značaj, jedna grupa naoružanih neljudi, kojoj očito smeta to što neko voli Crvenu zvezdu je prekinula ovaj, do tada, veličanstveni skup. Ovakav incident, koji je pretio da preraste u totalni linč, izazvao je veliki šok za gledaoce, među kojima je bio veliki broj žena i dece. Toliki stepen iskazane mržnje, bestijalnosti i netrepeljivosti podsetio je na neka davno prošla nesrećna vremena kroz koja je ovaj grad već jednom prošao.

– Ovim putem želimo da istaknemo da pružamo apsolutnu podršku organizaciji SrbiZaSrbe, jer ni na koji način nisu doprineli da se ovakav sramni čin desi.

– Na kraju, poručujemo svima da Klub navijača Crvene zvezde iz Novog Sada nijednog momenta nije pozivao na mržnju prema bilo kom simpatizeru ili navijaču drugog kluba, niti će to ikada činiti. Osnovani smo jedino i isključivo radi afirmacije sportskih i tradicionalnih vrednosti, humanitarne aktivnosti i ljubavi prema Crvenoj zvezdi. Ukoliko to neko ne može ili ne želi da shvati, nama je vrlo žao, ali je sigurno da nas to neće zaustaviti u daljem radu – navodi se u poruci pristalica crveno-belih iz Novog Sada.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close