FudbalItalijaStrani fudbal

TEKTONSKI POREMEĆAJ: Laciju za Sergeja 150.000.000 evra fiksno!

Spread the love

Ugovor na pet godina sa platom od 6.000.000

Saga traje već mesecima. Gde će Sergej Milinković Savić? I dok mnogi smatraju da predsednik Lacija Klaudio Lotito pokušava da bombastičnim izjavama podigne cenu prve zvezde svog kluba, rimski dnevnik Mesađero tvrdi da se samo čeka da u Rim stigne konkretna ponuda madridskog Reala.

I ranije se doduše spekulisalo o interesovanju Kraljevskog kluba za srpskog reprezentativca, ali Mesađerova ne zvuči kao puka spekulacija, pošto rimski list detaljno piše i o finansijskim detaljima ponude koja se sprema.

Navodno, Real će Laciju ponuditi čak 150.000.000 evra fiksno, a pritom će u ugovor staviti i klauzule o bonusima koji bi ukupnu visinu obeštećenja mogle da podignu za još 20.000.000.

Dalje, Mesađero – koji spada u red ozbiljnijih novina – donosi i informacija o uslovima saradnje za samog igrača. Sergeju Milinković Saviću tako će biti ponuđen ugovor na pet godina sa početkom platom od 6.000.000 evra po sezoni!

Ne zvuči kao obična spekulacija. Posebno zato što se u Madridu poslednjih dana piše o glomaznoj rekonstrukciji ekipe posle odlaska Zinedina Zidana sa klupe i još više nezadovoljstva Kristijana Ronalda ponuđenim uslovima za nastavak saradnje. Bude li Ronaldo zaista i prodat – a Španci pišu da je i Florentino Perez konačno takvu mogućnost prepoznao kao realnu opciju – jasno je da će Real imati dovoljno novca da na transfer pijaci uradi maltene sve što bi zamislio.

Samo još da vidimo da li je baš Sergej u tim planovima. Znajući kako Perez funkcioniše, ako Ronaldo ode nakrcaće Florentino ekipu gomilom igrača za koje je procenjeno da pucaju od potencijala. Pa nek se oni porvaju i izbore se za svoje mesto pod suncem. A to na stadionu “Santjago Bernabeu” nije nimalo lak zadatak.

SUTRA ZVANIČNO: Zvezda dogovorila još JEDNO pojačanje!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close