Domaći fudbalFudbalPartizan

I ON NA PROZIVCI: Povratak “otpisanog” u Partizanu

Spread the love

Veliku pažnju fudbalske javnosti danas je izazvao spisak igrača na koje trener Partizana Miroslav Đukić računa na početku priprema za novu sezonu.

Kako se i očekivalo, spisak je poduži, čak 34 imena nalazi se na njemu, a tom broju treba dodati i Vladimira Stojkovića, Marka Jankovića, Rikarda Gomeša koji iz opravdanih razloga danas nisu sa ostatkom ekipe, kao i Sejdubu Sumu, čiji su razlozi za nedolazak – neopravdani.

Takođe, neizvesna je situacija i oko Danila Pantića, ali ako se pregovori sa Čelsijem uspešno okončaju, i njegovo ime ponovo će se naći na spisku Partizanovih fudbalera.

Ali, ako se očekivalo da će Đukić pozvati i nekolicinu igrača iz omladinskog pogona, poput Kokira, Vlalukina… iznenađenje je poslednje ime na spisku.

U pitanju je 35-godišnji veteran Vladimir Đilas, kome prema Transfermarktu ugovor sa crno-belima ističe na kraju ovog meseca.

Iskusni napadač je u Partizanu od 2016. godine, kada je priključen ekipi posle odlaska Valerija Božinova. Dobijao je priliku na pripremnim utakmicama, postigao par golova, ali ga u takmičarskim mečevima nije bilo.

Imajući u vidu i njegove godine i trajanje ugovora, kao i činjenicu da je Partizan u ovom trenutku prebukiran sa brojem napadača (Ožegović, Tavamba, Nikolić, Đ, Jovanović, Ivanović, zatim Gomeš koji se uskoro priključuje), može se reći da je iznenađenje što se i Đilas našao na današnjem spisku.

Sledeće pitanje je koliko će se na tom spisku i zadržati, a odgovor će uslediti u narednim danima.

SAOPŠTIO ODLUKU: Zoran Tošić o DALJOJ karijeri!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close