ATPFudbalTenis

NAKON TOLIKO GODINA: “Nike” ostaje bez najvećeg ambasadora!

Spread the love

Ugovor je istekao i sve su prilike da će “Nike” ostati bez jednog od najboljih ambasadora među sportistima.

Velike svote novca izdvaja kompanija “Nike” na godišnjem nivou kako bi svoje proizvode reklamirala na najboljim sportistima sveta.

Među “ambasadorima” pomenute kompanije za proizvodnju sportske odeće do marta 2018. godine bio je i Rodžer Federer, ali je izgleda došlo vreme da se stvari promene.

Švajcarac je preskočio deo sezone koji se igrao na šljaci, a pre povratka na teren održao je konferenciju za medije na kojoj je potvrdio spekulacije.

“Nemam ugovor sa Najkom još od marta. Razgovaramo, videćemo šta će se desiti. Mislim da je to deo igre. Ne tako srećan deo… ali takođe i šansa da vidimo kako se stvari odvijaju. Obavestiću javnost”, konstatovao je Federer.

Osvajač dvadeset Grend slem titula zarađivao je 7.5 miliona evra na godišnjem nivou, na ime sponzorskog ugovora sa kompanijom “Nike”.

Nakon isteka ugovora u martu Federer je navodno dobio tri puta unosniju ponudu od kompanije koja je do prošle godine oblačila Novaka Đokovića.

Japanski “Uniklo” izgleda je spreman da izdvoji ogromnu svotu novca kako bi privoleo Rodžera Federera, a vrlo brzo ćemo videti hoće li Švajcarac zaista promeniti “odelo”.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close