Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbal

DELIJE IZNENAĐENE: Nakon osvojene titule, Zvezda dobila novog trenera!

Spread the love

Posle Milana Lešnjaka na kormilo dolazi ambiciozan trener koji je godinama sa uspehom radio u mlađim selekcijama i prvom timu.

Naslednik Milana Lešnjaka na klupi omladinaca Crvene zvezde je kako saznaje HotSport Bratislav Živković (47). Bivši as kluba i dugogodišnji uspešni trener u mlađim kategorijama i najboljem timu (osvojio titulu kao pomoćnik Slaviše Stojanovića) posle nekoliko godina vraća se u ‘Ljutice Bogdana’. Popularni Žile je posle odlaska 2015. godine iz Crvene zvezde sarađivao je sa Stojanovićem u Lirsu, a zatim je uspešno samostalno vodio Voždovac. Imao je angazman u Radniku iz Surdulice, a zatim je sa kumom Nenadom Sakićem prošle sezone radio u Napretku iz Kruševca.

Trener sa autoritetom imaće zadatak da u Ligi šampiona predvodi igrače do 19 godina, a i da stvara igrače za najbolji tim, kao što su to prethodnih godina bili Luka Adžić, Uroš Račić, Strahinja Eraković, Dejan Joveljić, Veljko Nikolić…

Živković je godinama posle Zvezde nastupao za Sampdoriju, ali pored poziva da bude u klubu iz Đenove njemu su crveno-bele boje u srcu i sada kreće u novu musiju sa saradnicima iz omladinskog pogona na čijem čelu su direktor Dragan Mladenović i koordinator Nikola Jelić. Ugovor treba da bude parafiran na godinu dana sa opcijom produžetka.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close