Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbal

NEMA POŠTEDE: Milojević SPREMA nešto VELIKO!?

Spread the love

Sve ono što je stručni štab Crvene zvezde predvideo za odrađivanje tokom boravka u Beogradu fudbalerima će pasti jako teško zbog velikih vrućina.

Šampion Srbije počeo je pripreme za novu sezonu u ponedeljak popodne. Danas je stručni štab Crvene zvezde ponovo izveo igrače na pomoćni teren i pred njih stavio zadatke koje je trebalo ispuniti uprkos teškom vremenu.

U Srbiji su na snazi visoke temperature što ne sme biti izgovor za fudbalere Crvene zvezde koji će u Beogradu boraviti do 14. juna.

Pošto su treninzi na startu priprema uglavnom “suvi”, odnosno sastoje se od vežbi snage i mobilnosti, jasno je da će period boravka u Beogradu najteže pasti izabranicima Vladana Milojevića.

Već od četvrtka stvari će biti dosta lakše jer se odlazi na Zlatibor gde će biti odrađen kompletan bazični deo priprema.

Centralni deo priprema crveno-beli će odraditi u Austriji od 23. juna do 3. jula. Prvi takmičarski meč fudbaleri Crvene zvezde odigraće 10. ili 11. jula u sklopu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

ŠOK ZA FRANCUZE: OSTAJU bez NAJBOLJEG!?

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close