Domaći fudbalFudbalPartizan

PREOKRET: ON se vraća u Partizan!

Spread the love

Juče je izgledalo da je nedolaskom na prozivku stavio tačku na neslavnu epizodu u Partizanu, ali…

Sejdube Sume juče nije bilo među 34 igrača koji su se pojavili na prozivci trenera Miroslava Đukića, na početku priprema za novu sezonu.

U razgovoru sa novinarima, trener Partizana je priznao i da uopšte ”ne zna” gde se Suma nalazi, ali danas se oglasio njegov menadžer, sa bitno drugačijom pričom.

U izjavi za ”Telegraf”, menadžer Boban Savić potvrdio je da se Suma vraća u Beorad i da će se priključiti ekipi.

”Suma danas stiže u Beograd. Zadržao se jedan dan duže u domovini, jer je rešavao neke privatne stvari i to nije ništa nepoznato, jer mu je klub i rezervisao povratnu avionsku kartu za 12. jun.

Priključiće se odmah ekipi, odraditi preglede i staviti na raspolaganje treneru. On je igrač pod ugovorom, mora jednostavno da poštuje svoje obaveze i nema mesta baš tolikoj medijskoj pompi”, poručio je Savić.

Imajući to u vidu, postavlja se pitanje kako juče trener Đukić nije imao informaciju gde se omaleni Gvinejac, zapravo, nalazi i kada će mu biti na raspolaganju.

Naravno, njegov povratak u Beograd ne znači da će on i ostati u Partizanu za narednu sezonu, nekih ponuda za sada već ima, i to iz Turske, ali i iz jedne od arapskih zemalja.

Utisak je da je izgubio poverenje i trenera i sportskog direktora i uprave kluba, pa deluje da će se u Humskoj najradije odlučiti za njegovu prodaju ovog leta.

SJAJNE VESTI ZA GROBARE: Partizan SMANJIO dug!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close