Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbal

PREOKRET: Zvezda je ponovo u trci za napadačem kog dugo želi!

Spread the love

Crveno-beli su dobili dva velika rivala, a pregovori se zahuhtavaju, a prednost šampiona je želja igrača da dođe u Beograd.

Trka crveno-belih sa Malmeom i Rozenborgom za napadača iz Turske biće teška-

Često klubovi prate iste igrače, a pored Crvene zvezde kako saznaje naš portal od pre dva dana u trku za Milana Jevtovića, igrača Antalije uključila su se dva kluba iz Skandinavije. Rozenborg je posle slabijeg starta u Norveškoj zaintresovan da ponovo dovede napadača u Tronthajm sa kojim je sarađivao od februara do decembra 2017. godine, što je bilo protkano uspesima u Ligi Evrope i osvojenoj tituli. Jevtović se vratio u Tursku, a Zvezda je uveliko u drugoj misiji pregovora i pored dva velika rivala, pošto je za uslove pitao i Malme trenutno je korak ispred.

Razlog nisu finansije i procena specijalizovanog sajta ‘Transfermarkt’ je da treba da se izdvoji oko 600 hiljada evra za obeštećenje. Posao je u rukama Antalije, zbog ugovora do juna 2020. godine, ali se rasplet nazire pošto i Jevtović prevashodno insistira na selidbi u Beograd.
Plan crveno-belih je da do odlaska u Austriju 23. juna imaju u ekipi još jednog aduta Jevtovica. Moraju da budu oprezni i brzi…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close