Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbalPartizan

VELIKOM BROJU SRBA ISTIČU UGOVORI: Imaju li “večiti” šanse?

Spread the love

Ogroman je broj fudbalera kojima ističe ugovor ili koji su bez ugovora u ovom trenutku, a veliki deo čine i srpski fudbaleri.

O nekima smo vam pisali u prethodnih mesec dana, poput Filipa Đorđevića koji bi danas trebalo da završi svoj transfer u Kjevo, ili Nemanje Pejčinovića koji i dalje traži svoj klub jer mu ugovor sa Lokomotivom ističe.

Da li ste znali i da ističe ugovor 34-godišnjem Antoniju Rukavini? On je jedini reprezentativac Srbije na Mundijalu koji ostaje bez ugovora, videćemo koji je njegov naredni korak i da li je bilo eventualnog kontakta sa srpskim klubovima.

Bez ugovora ostaju i Marko Mirić u Lokerenu, Danko Lazović u Videotonu, Milan Biševac u Mecu, Gojko Kačar u Augsburgu, Milan Vilotić u Grashopersu, Marko Milinković u Genčlerbirligiju, Nikola Gulan u Muskronu, Dalibor Veselinović u Ažaksiju, Miroslav Marković u ekipi SKA Habarovsk, Miloš Bosančić u Slovanu iz Libereca, Nemanja Tomić u Trikali… Dodajte tu i Željka Brkića koji je već bez kluba, baš kao i Dragan Mrđa, Vladimir Jovančić, Žarko Marković…

Nije tu spisak gotov, besplatni su i fudbaleri Tosna koji će najverovatnije rasformirati klub, Marko Poletanović, Nikola Trujić i Rade Dugalić će biti slobodni u potrazi za novim klubom.

Dakle, izbor je ogroman, mnoge od gore pomenutih očekujemo ponovo u srpskom fudbalu.

MENJA REPREZENTACIJU: Bivši štoper Srbije NE IGRA više za “Orlove”

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close