Domaći fudbalFudbal

BANE ILI RAMOS: Čija je PORUKA jača!?

Spread the love

Deluje da će obojica na isti način slaviti golove ukoliko ih budu postizali na Mundijalu. Kome bolje stoji ova proslava?

Kapiten reprezentacije Španije Serhio Ramos i donedavni kapiten našeg nacionalnog tima Branislav Ivanović golove na Mundijalu proslavljaće na isti način.

Pošto su obojica defanzivni igrači, ali se odlično snalaze pred protivničkim golom, nikoga ne bi trebalo da začudi ukoliko se Ramos i Bane tokom Mundijala budu upisali u strelce.

Na osnovu fotografija zabeleženih neposredno pred početak Svetskog prvenstva, utisak je da će obojica slaviti sa prstom preko usana.

Branislav Ivanović već je imao prilike da gol protiv Bolivije proslavi na ovaj način, a svi se molimo da isto uradi na nekoj od predstojećih utakmica.

Pogledajte kako su Bane Ivanović i Serhio Ramos pozirali pred fotoaparatima i procenite ko deluje uverljivije kada stavi kažiprst preko usana.

Podsećamo, Bane je svojevremeno golove postignute u dresu sa državnim grbom proslavljao “zabacivanjem udice i vađenjem ulova”.

https://twitter.com/FIFAWorldCupSRB/status/1006644506010247168

ZAHUHTAVA SE: Orlovi radili PREKOVREMENO!?

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close