KošarkaNBA

KLADIONICE REAGOVALE: LeBron ODLUČIO!?

Spread the love

Geri Pejton natuknuo odluku, Dvejn Vejd takođe potvrdio šta je prioritet najboljeg igrača današnjice. Za Vojnarovskog ovo je najlogičniji izbor…

Lebron Džejms je sve bliži odluci.

Kako sada stvari stoje, ako pođemo od toga da će porodica, kako je rekao diktirati njegov sledeći klub, čini se da je blizu Lejkersa.

Naime, njegov najstariji sin Lebron džunior ili “Broni”, kreće u srednju školu Sijera Kanjon u Los Anđelesu.

“Svakako da je Lebronu to prioritet, on je tip roditelja koji o svemu vodi računa, mislim da će to odlučiti”, kaže legendarni Geri Pejton.

U toj školi će “Broni” biti sa sinom Skotija Pipena i naslednikom još jedne bivše zvezde Kenijona Martina.

Reagovali su i kladioničari, Lejkersi koji imaju prostor da dovedu Lebrona su sada prvi favoriti, ispred Siksersa, Hjustona i Bostona.

Adrijan Vojnarovski kaže da su Lejkersi logičan izbor, imaju prostora da potpišu ugovor, dovedu još jednu veliku zvezdu i oko Lebrona i verovatno Pola Džordža ili Krisa Pola, Lebronovog prijatelja, okupe odličan tim.

LaVar Bol, kontroverzni otac Lonza Bola tvrdi da je siguran da će se to desiti.

Navodno je jedan od funkcionera, neimenovanog tima sa Zapada, pretpostavlja se Hjustona, pustio informaciju da je sve gotovo da je Lebron odbio Roketse i prelomio, ide u Los Anđeles.

I Dvejn Vejd smatra da je Lebronov izbor više pitanje života i porodice, nego košarke, nagoveštavajući upravo scenario u kome će se “Kralj” preseliti na Zapad i u Los Anđeles gde već ima kuću i namerava da živi kada završi karijeru.

U svakom slučaju, ovih par nedelja do odluke biće zaista vreme velikog isčekivanja, kako mnogi kažu, od toga gde ode Lebron zavisiće dešavanja u ligi u narednih pet godina.

BANE ILI RAMOS: Čija je PORUKA jača!?

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close