Domaći fudbalFudbal

NAKON IZLASKA IZ PRITVORA: I ON se OGLASIO!?

Spread the love

Tek što je izašao iz pritvora, Obradović se oglasio u medijima, objašnjavajući kako je iz njegovog ugla izgledao (ne)sporni detalj u Subotici.

Posle nepunih mesec dana provedenih u pritoru zbog sumnje u zloupotrebu položaja, nakon prvenstvene utakmice između Spartaka i Radničkog (2:0), sudija Srđan Obradović je prekjuče pušten da se brani sa slobode.

Podsetimo, velika prašina u javnosti podigla se posle drugog dosuđenog jedanaesterca za Spartak Žk u toj utakmici, imajući u vidu i neke ranije greške ovog arbitra.

Samo dan posle izlaska iz protvora, Obradović se oglasio u izjavi ”Večernjim novostima” i tok prilikom pokušao da objasni da je zaista video igranje rukom u kaznenom prostoru Radničkog, iako se na snimku to ne vidi.

”U tom trenutku ja sam video penal i zato sam svirao kazneni udarac. Na mestu na kom sam stajao, video sam da je ruka igrača bila spuštena.

Zato sam mislio da je bilo igranje rukom i latio se pištaljke. Video sam igranje rukom”, istakao je Obradović, uz konstataciju da ”ko radi taj i greši”…

ŠOK: Iz Reala u NAJGORI klub Primere!?

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close