Domaći fudbalFudbal

ŠOK ZA SRBIJU: OVO bi MOGAO da ZNAČI poraz od Kostarike!?

Spread the love

Ovo nikako nismo očekivali. Zar Kostarika da ima više navijača od nas u Rusiji?!

Po dolasku na Mundijal u Rusiju, ali i pre toga, tokom priprema, selektor reprezentacije Mladen Krstajić je u više navrata isticao da je Rusija naša bratska zemlja i izražavao nadu da će naš tim imati veliku podršku i navijača iz Rusije tokom Svetskog prvenstva.

Međutim, najnovije informacije pokazuju da će i Kostarikanci u nedelju protiv naših ”Orlova” imati značajnu podršku.

Prema informacijama koje danas stižu iz Rusije, više od deset hiljada navijača iz inostranstva doputovaće u Samaru na utakmicu Srbija – Kostarika, ali za sada samo je hiljadu iz Srbije, dok ”nekoliko hiljada” navijača dolazi iz Kostarike.

Prodaja karata ne ide kako se očekivalo, još uvek ima ulaznica, pa se tim povodom juče i FSS oglasio pozivom navijačima da podrže Srbiju i kupe preostale uzalznice. Opširnije o cenama čitajte OVDE.

Stadion u Samari prima 45.000 gledalaca, jasno je da će Kostarika imati podršku nekoliko hiljada svojih pristalica, a da bi Srbija imala značajniju podršku tokom ove utakmice, jasno je da će mnogo veće interesovanje morati da pokažu i ruski ljubitelji fudbala.

Ako oni dođu u velikom broju, uz još veći broj naših navijača, onda Krstajićevi ”Orlovi” neće morati da brinu za podršku.

PREOKRET U ČELSIJU: Trener će BITI Italijan!?

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close