FudbalStrani fudbal

ŠTA POSLE SMENE: ONI su JEDINO REŠENJE za Španiju!?

Spread the love

Naslednika nemaju, nakon što su uručili otkaz Lopetegiju dan pred Mundijal, postoji izgleda samo jedno rešenje.

Nacija je u šoku, ne zbog smene, mnogi podržavaju ovaj potez tim pre što je navodno pola svlačionice odnosno igrači Reala znali šta će se desiti.

Španski mediji smatraju da je Real svoj interes stavio ispred nacionalnog, a navode primer Jogija Leva koji je odbio da razgovara sa Perezom o angažmanu pre prvenstva i poručio da ima posao u Nemačkoj.

Lopetegijeva nelojalnost se oštro kritikuje, mogao je da sačeka da se završi Mundijal, ali je Real pritiskao da sporazum bude obavljen kako bi se rešio neizvesnosti i počeo sa transfer kampanjom.

Savez nema ideju, oni su osećali obavezu da selektoru uruče otkaz, a u ovom trenutku jedina realna kombinacija je tandem na klupi.

Naime, protiv Portugala bi “Crvenu Furiju” trebalo da predvode Albert Selades trener mlade reprezentacije i legendardni Fernando Jero koji je bez trenerskog posla par sezona, ali je pominjan kao kandidat za trenera Reala. Inače je sportski direktor u reprezentaciji, priča se da je juče oštro kritikovao Lopetegija nakon što je objavljeno da će preuzeti Real.

Pominje se i Kike Setijen, trener Betisa koga je kandidovala katalonska štampa.

Oni poznaju igrače i situaciju u timu, ali nemaju iskustva, no, čini se da će predsednik saveza posegnuti za jedinim mogućim rešenjem.

Ostaje da sačekamo rasplet tokom dana, Španija startuje već u petak protiv Portugala.

Rubijales će se novinarima obratiti u 13 časova, kada ćemo verovatno razrešiti sve dileme.

PAUN SKENIRAO KOSTARIKU: NJEGA se TREBA PAZITI!?

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close