Domaći fudbalFudbal

SRBIJA PROTIV BRAZILA: Lepša ŠANSA za PROLAZ ne postoji?!

Spread the love

Treba li bolja motivacija od ove?
Danas se na konferenciji za medije pored Dušana Tadića pojavio i pomoćni trener Milan Rastavac. On se već posvetio utakmici sa Brazilom koja je na programu 27. juna.

“Njima je igra zasnovana na individualnosti, sa velikim repertoarom, mnogo će zavisiti od trenutnog raspoloženja. Igra Brazila je improvizacija u velikoj meri. Spremamo se da budemo voljni da odreagujemo na te individualne prednosti Brazila”, rekao je Rastavac.

“Nama je naše zajedništvo nešto najbnitnije”, rekao je Rastavac.

Postavili su novinari pitanje da li je potrebno menjati odnos prema igri u odnosu na utakmicu protiv Švajcarske.

“Odnos naš u utakmici protiv Švajcarske je bio dobar, pretrčali smo 4 km više od Švajcarske, a što se tiče duela, na to su uticale sudijske odluke jer su naši veznjaci dobili žute kartone u prvom poluvremenu. Ono što razmišljamo jeste kako da se branimo i kako da iskoristimo slabosti Brazilaca u napadu”, rekao je pomoćnik Mladena Krstajića.

Smatra da taktiku znaju svi i da tu nema problema, da je problem spremiti ekipu psihološki.

“Taktička priprema će biti lakša, svi sve znaju. Psihološka priprema će biti teška. Imamo priliku da igramo protiv Brazila, rezultatski smo aktivni. Lepša prilika u životu ne postoji. Najlepša prilika za čudo je sada”, rekao je Rastavac.

Kako zaustaviti Nejmara?

“Saradnjom u defanzivi. Nejmar ima kvalitet, on je autoritet, nosilac, dosta od njega zavisi, počinje i završava se. Igrači kao obavezu gledaju da daju njemu loptu. Timska podrška za defanzivu, to je način”, rekao je Rastavac.

Euforija lagano može da raste, Srbija ima šansu za čudo. Protiv Brazila.

VOŽDOVAC GORI: Novi DRESOVI za sledeću SEZONU?!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close