Aba ligaDomaća košarkaKošarkaNBA

BOMBA ODJEKUJE JADRANOM: Hrvat u crno-belom!?

Spread the love

Lenard je na izlaznim vratima San Antonija, timovi polako formiraju ponude.

EVROPA U ŠOKU: Veliki Zvezdaš sprema TUŽBU, traži 10 miliona!

Kavaj Lenard bi ovog leta mogao da napusti San Antonio Sparse, pojedini izvori bliski igraču preneli su da jedan od najboljih defanzivaca u najjačoj ligi sveta nije zainteresovan ni za maksimalan ugovor koji bi Sparsi mogli da mu ponude.

Timovi širom NBA su alarmirani, nema te ekipe koja ne bi volela da vidi “Kandžu” u svojim redovima, a pojedine franšize kreću i sq spremanjem ponuda za njegove usluge.

Jedna od ekipa koja je najviše zagrizla za Lenarda su Filadelfija 76ersi.

Četa Breta Brauna je u sezoni za nama pokazala da ima potencijal za najviše domete na Istoku, dolaskom Lenarda bi aptetiti porasli, Filadelfija bi mogla da napravi ekipu koja bi definitivno ugrozila i dominaciju Golden Stejt Voriorsa.

Sa tim na umu, uprava franšize je počela da priprema teren za potencijalni trejd sa “Mamuzama”, a ponudu će prema poslednjim informacijama formirati oko dvojca iz svojih redova.

Naime, oni su spremni da ponude Sparsima Darija Šarića i Roberta Kovingtona, u trejd bi verovatno bili uključeni i određeni pikovi sa narednih draftova.

Ono što ovaj potencijalni trejd izdvaja od drugih je to što je Greg Popovič zainteresovan za rad sa tandemom Šarić-Kovington i mogao bi da razmotri takvu ponudu Siksersa za svog najboljeg igrača, sa kojim više nije u tako dobrim odnosima.

LAJKUJTE NAŠU STR

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close