FrancuskaFudbalStrani fudbal

NEOČEKIVANO: Francuzi OTIMAJU Mitra Fulamu!?

Spread the love

Da li će naš reprezentativni napadač napustiti Ostrvo ovog leta?

Svetsko prvenstvo za reprezentaciju Srbije je, nažalost, završeno, pa će narednih dana postati sve glasnije najave transfera naših najboljih fudbalera.

Naravno, Sergej Milinković-Savić je u centru pažnje, on bi ovog leta mogao da postane ubedljivo najskuplji srpski fudbaler u istoriji, ali veliku pažnju javnosti privlači i situacija oko Aleksandra Mitrovića.

Znate već da je on i dalje pod ugovorom sa Njukaslom, ali posle fenomenalnog proleća u Fulamu, klub sa ”Krejven Kotidža” želi da otkupi njegov ugovor od ”Svraka”.

Pisali smo jutros, suma koju Njukasl očekuje od eventualnog transfera Mitrovića je 25 miliona evra, ali Fulam nije jedini koji ima nameru da otkupi ugovor srpskog napadača.

”Mondo” je tokom današnjeg dana preneo svoja nezvanična saznanja da je i francuski Monpelje spreman da plati pomenuti iznos Njukaslu i da dodatno pojača svoj napad, iako je ovog leta već angažovao Petra Škuletića!

Pomenuti izvor čak navodi da je Monpelje u ovom trenutku na ”pol poziciji” kada je u pitanju trka za Mitrovićev potpis!

Imajući u vidu i odlične igre u Fulamu, ali i sjajnu saradnju sa trenerom Jokanovićem, bilo bi iznenađenje da se popularni Mitar umesto ovog kluba odluči za Monpelje, izuzev ukoliko Francuzi ne ponude i neke dodatne pogodnosti srpskom napadaču, pre svega kada je njegova plata u pitanju.

Podsetimo, član Monpeljea je ovog leta postao i bivši štoper Crvene zvezde Damijan Le Talek, ali dolazak Mitrovića bio bi prava ”transfer bomba” u ovom klubu.

SVE JE GOTOVO NA MARAKANI: NAJVEĆE pojačanje POTPISALO!?

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close