FudbalŠpanijaStrani fudbal

BARSA BLIZU POJAČANJA: Ne žele ISTU grešku kao prošli put?

Spread the love

Zavisi i od Sarija, ali ovo bi mogao da bude transfer leta i da napuni kasu Čelsija…

Iako nije bio standardan, svi ga žele. Naime, Brazilac Vilijan je meta Murinja, ali je Čelsi odbio da ga proda rivalu, prvo su tražili Marsijala, a sada ni to nije dovoljno.

Barselona svim silama hoće Vilijana, otkriveno je da su prošle godine između Dembelea i Mbapea odabrali ovog prvog jer ima više iskustva i činio im se pogodniji za budućnost.

Kakva je greška u pitanju pokazuje Mundijal, Dembele i nije posle razočaranja i povreda član reprezentacije, Mbape pokazuje u kakvog igrača izrasta.

Sada Barselona hoće da reši tu spornu poziciju po boku u ofanzivi gde je trebalo da igra Grizman i izbor je pao na Vilijana. Brazila je kod Kontea bio rezerva, ali radi se o strašnom igraču, Katalonci su poslali ponudu od 50 miliona koja je odbijena.

Čelsi traži 80, Barsa je računala da će prodati Paulinja čiji ih je menadžer Jorabčijan obavestio da mogu da uzmu 50 miliona za igrača koga su platili 40 prošlog leta, pa su želeli da kompletnu sumu ulože u Vilijana.

Ali, neće ići, on je skuplji, tim pre što su PSŽ i Bajern takođe zainteresovani.

Ipak, da sačekamo, danas ili sutra bi konačno Sari trebalo da sedne na klupu, videćemo kakve će njegove odluke biti, ono što je gotovo izvesno je da stiže Rugani iz Juventusa i da je bilizu razmena Iguaina i Morate.

Ali, to je tek početak, Italijan će dati svoje mišljenje o prodajama, jedna je Kurtoa, koji odlazi ako “Plavci” plate 80 miliona za Alisona Bekera, a sa druge strane upravo bi Vilijan mogao da bude igrač koji će napuniti kasu Čelsija i omogućiti prelazni rok kakav priželjkuju navijači.

NAJBOLJI SU VEĆ ISPALI: Brazilci budite oprezni?!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close