FrancuskaFudbalStrani fudbal

OVI SE NEŠALE: Prodali igrače za 153 miliona, sada je GLAVNI cilj LŠ!

Spread the love

Završili posao, ostali u granicama FFP, sad praktično mogu sve. Stiže najmanje četiri ili pet igrača, trio majstora ostaje nepromenjen…

SVET U ČUDU: Nejmar ide kući!?

PSŽ je uspeo, na kraju finansijske godine uspeli su da ispoštuju praktično poslednjeg dana FFP, prodali su Jurija Berćićea za 23 miliona i Ikonea za 5, čime je praktično stavljena tačka i izbegnute sankcije.

Juri je otišao u Bilbao, Ikone u Lil, kada na to nadovežete prodaje Pastorea Romi, Edoarda Seltiku, Sabalija Bordou, i one prošlogodišnje poput Matuidija, Orijea i Augustina, dolazimo do sume od 153 evra koliko je ušlo u kasu kluba.

To drugim rečima znači da su ostali ispod radara, da nema kazne i da će moći da peglaju knjige naredne tri godine, mada traje ona druga istraga o potpisivanju nerealno visokih ugovora sa katarskim državnim firmama.

Šta će sada učiniti PSŽ.

Prvo, dovesti Bufona koji stiže na lekarske preglede, onda probati da privuče i Bonućija iz Milana, a jasno je da Tuhel insistira, Mbape, Kavani i Nejmar ostaju.

Iz sadašnje ekipe odlazi Rabio, Mota je završio karijeru, probaće da dovedu Kantea iz Čelsija, a nema ništa od odlaska Veratija.

Meta bi mogao da bude Sergej Milinković Savić, no u ovom trenutku nema pregovora, Tuhel prvo želi da zatvori spoljne pozicije u odbrani, tražio je i Gereira iz Dortmunda koji se nije proslavio na Mundijalu, a videćemo hoće li platiti Juventusu 55 miliona za Aleksa Sandra.

Izgleda da odlazi Areola koji ne želi da bude rezerva Bufonu, u svakom slučaju Parižani sada imaju novac i jasne mete, nema potrebe više da prodaju i biće veoma opasni na letnjoj pijaci.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close