Fudbal

SRBIJA SE TRESE: Sergej SKUPLJI od Ronalda!?

Spread the love

Italijani se baš dobro zabavljaju ovih dana, ali ionako ne igraju na Mundijalu…

Sudbina Kristijana Ronalda će biti tema leta. Posle eliminacije sa Mundijala on je otišao na odmor, rekao da nije pravi trenutak da se priča o budućnosti, ali očekuje da ga Mendeš obavesti o razvoju situacije.

Realu nije prioritet, menadžeru su već jasno dali do znanja tu činjenicu, neće pojačavati ponudu o povišici, 27 miliona plus bonusi, što Portugalac smatra uvredljivim, on traži 40 miliona, koliko ima Mesi u Barseloni.

Ali, nema rešenja, moguće je da bi se u igru uključio PSŽ, ako ode Nejmar ili Mbape što je mala šansa, ili Junajted, koji bi pre Bejla.

Italijani forsiraju priču da Ronalda sanja Juventus, već smo objasnili da je u pitanju nemoguća misija. Oni bi navodno platili 120 miliona Realu, ali ne postoji način da Ronaldu daju i sadašnju platu.

Doduše, danas “Tutosport” piše da bi mogli da sav marketinški prihod od brenda mogli da ponude Ronaldu (on to deli pola-pola sa Realom), ali daleko od toga da bi to bilo dovoljno i da se približe sumi koju traži Portugalac.

Za njega bi jedino cilj mogao da bude da zaigra za jedan od najvećih klubova na svetu i da se osveti Realu za tretman, ali zbog čega bi se odricao velikog novca i rizikovao.

Današnji “Tutosport” na naslovnoj strani ima naslov “Između sna i realnosti” i slike Ronalda i Sergeja.

Pre će biti i da je SMS samo san za Juve jer Lacio ne odustaje od toga da traži 150 miliona, i dalje žele da uvuku Real i Barsu, Juventusove ponude su odbijene, prva za 80 miliona i Ruganija, druga navodno 100 miliona i Marko Pjaca koji bi pre u Fiorentinu.

Zbog toga je ovo ipak samo pusta želja italijanskog šampiona koji se već pojačao, sledeći bi trebalo da bude napadač, a što se veziste tiče, mnogi ukazuju da Juve nema potrebu nikoga da dovodi jer Bentankur igra sjajno za Urugvaj na prvenstvu i pokazuje da izrasta u fantastičnog fudbalera.

NEVEROVATNO: Ibrahimović dočekao Lebrona u Los Anđelesu?!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close