Domaći fudbalFudbalPartizan

GOTOVO: Partizan dobio VELIKO pojačanje!

Spread the love

Sve je bilo dogovoreno pre dve sedmice, danas je samo papirološki završeno: Danilo Pantić će nositi Partizanov dres i u sezoni 2018/2019.

To je epilog pregovora čelnika crno-belih i londoskog Čelsija, s kojim mladi srpski reprezentativac ima ugovor, a koji je javnosti predočio Miloš Vazura.
„Dogovorili smo se sa Čelsijem. Pantić je naš igrač sigurno još godinu dana. Uspeli smo da izdejstvujemo i garanciju o pravu preče kupovine narednog leta, što je, takođe, velika stvar“, otkrio je generalni direktor crno-belih, tokom priprema u Sloveniji, da će klub iz Humske 1 po okončanju ove takmičaraske godine moći lake da dođe do igrača kog je svojevremeno i otškolovao.

Prema pisanju portala Telegraf, sve je završeno tako što jer Danilo Pantić produžio vernost Čelsiju (ne navodi se na koliko), a onda ga je klub sa Stamford bridža prosledio na drugu vezanu pozajmicu u tabor osvajač Kupa Srbije. Iako je u početku, kad su vođeni pregovori o otkupu ugovora, tražio 3.000.000 evra na ime obeštećenja.

Naravno, to je bilo previše, pa je za početak Parni valjak morao da se zadovolji dozvolom za treniranje, da bi u međuvremenu nastavio pregovore sa Englezima i dobio igrača kog je sve vreme i želeo. Doduše, pod malo drugačijim uslovima, pošto je on i dalje formalno član Čelsija.
„Dosta nam je pomogao i sam igrač i njegovi agenti. Od početaka teških pregovora insistirali su da Pantić ostane u Humskoj, iako je imao mnogo ponuda. Zato, želim da im se zahvalim na tome, a od Danila očekujemo da bude jedan od stubova tima i u narednoj sezoni“, dopunio je Milioš Vazura, prvi operativac Partizana.

DONELI ODLUKU: Poznata sudbina Sergeja Milinković-Savića!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close