Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbal

DELIJE U ŠOKU: Zvezda ZAŽALILA kao NIKADA DO SAD!?

Spread the love

Kakav bi status imao u klubu sa Marakane da je odlučio da ostane?

Posle svega što se dogodilo teško je dati odgovor na ovo pitanje, pogotovo što se srpski šampion i dodatno pojačao u ofanzivi tokom prelaznog roka.

U svakom slučaju, opravdano ili ne, Luka Adžić je bio nezadovoljan svojim statusom u Zvezdi i početkom leta je odlučio da prihvati ponudu Anderlehta, gde je već počeo da nastupa tokom priprema.

Pre dva dana je bio i starter u prijateljskoj utakmici protiv Roselara (1:1), kada je odigrao prvih 45 minuta.

Ali, izgleda da je u Zvezdi i dalje ostao žal zbog rastanka sa talentovanim fudbalerom, što je potvrdio i pomoćni trener Milan Kosanović u izjavi za ”Novosti”.

On smatra da bi Adžić zaista imao veću minutažu u sledećoj sezoni u odnosu na prethodnu, a s tim u vezi pomenuo je još nekolicinu mladih igrača čije vreme tek dolazi.

”Joveljić, Terzić, Cvetković rade sa prvim timom, ali tek kroz dve godine oni će sazreti za prvi tim. U toj trećoj godini rada sa prvim timom, oni treba da pokupe plodove svoga rada.

To sam pokušao da kažem i Luki Adžiću, da će ove sezone imati veću minutažu i žao mi je što je otišao kada je trebalo da dobije priliku da se afirmiše”, izjavio je Kosanović.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close