Domaći fudbalFudbal

NAJBOLJI NAPUŠTA ČUKU: ZAMENA iz Zvezde!?

Spread the love

Jedan transfer uslovljava drugi…

Od odlaska iz Partizana, mladi levi bek Čukaričkog Miroslav Bogosavac ustalio se u startnoj postavi ”Brđana” i prošle sezone je bio jeda od najboljih igrača ove ekipe.

Ustalio se i u mladoj reprezentaciji Srbije u poslednje vreme i može da bude veoma zadovoljan svojim učinkom u proteklih godinu dana.

Njegove dobre partije nisu ostale neprimećene, pa u Čukaričkom ovog leta očekuju i solidnu zaradu od eventualnog transfera Bogosavca u inostranstvo.

Pominjalo se interesovanje iz Francuske, a ovih dana postala je aktuelna i priča o mogućem odlasku u mađarski Ferencvaroš.

Za sada nema konkretnijih informacija po tom pitanju, ali u slučaju odlaska Bogosavca ovog leta, Čukarički bi lako mogao da dobije i odličnu zamenu na toj poziciji.

Naime, današnji ”Žurnal” prenosi da je Crvena zvezda ponudila ”Brđanima” Stefana Hajdina, koji nije licenciran za start crveno-belih u Evropi i na koga trener Vladan Milojević ne računa ozbiljno u narednom periodu.

Da bi se taj transfer realizovao, neophodno je da Bogosavac prethodno pronađe angažman u inostranstvo. U suprotnom će Hajdin morati da potraži neku novu sredinu.

NIKAKO DA STANE: Džaka sada NAPAO NJIH!?

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close