FudbalŠpanijaStrani fudbal

RIJALITI 48 SATI RONALDO: EVO KAKO će se ZAVRŠITI!?

Spread the love

Ključ su dve stvari, Juventus i Kristijano spremni. Sve i dalje u rukama Pereza, ali vreme mu ističe!

Odlučujuća nedelja.

Juventus ima spremne papire, sve je dogovoreno, Ronaldo je odbio ponudu iz Kine od 100 miliona po sezoni, a priče o eventualnom odlasku u Englesku nemaju osnova, ni Junajted, ni Siti se nisu javili.

Kristijano je u Grčkoj, čeka poziv Mendeša, kako rekosmo sve će biti poznato vrlo brzo. Perez je podigao cenu na 150 miliona evra što Juventus neće platiti, ali 120 u bonusima navodno hoće, kako bi održao dobre odnose sa Realom.

PSŽ je odbio mogućnost da pregovara oko Nejmara, što se Mbapea tiče, teško je verovati da će ga se odreći, i onda ostaje samo Azar.

Ali, pregovarati sa Belgijancem sada nije moguće, dok traje Mundijal. Otac ga je nudio Perezu, sam Eden odbio novi ugovor od 18 miliona po sezoni, jasno je da očekuje inicijativu Reala.

Zbog svega toga, Ronaldo je na čekanju, ali ni Juventus neće čekati mnogo, njima je stalo da predstave Ronalda ove nedelje, on bi se na kratko pojavio u Torinu, a zatim nastavio odmor, ekipi bi se pridružio u Americi na pripremama kao i većina igrača koji su igrali na Mundijalu.

Postoji mogućnost da Perez kupi Ikardija, odnosno odmah isplati klauzulu Interu, ali to nije zamena za Ronalda i teško da bi bilo koga impresionirala. Stigao je Odriozola, čeka se novi golman Beker ili Kurtoa, ali Realu je potrebna velika zvezda pre nego što sankcioniše prodaju najboljeg fudbalera na svetu.

Mendeš će se još jednom sastati sa Perezom u narednih 48 časova, čini se da predsednik Madriđana traži čvrsto obećanje da će Ronaldo odgovornost za odlazak preuzeti na sebe i da neće otpužiti Pereza da ga je oterao iz kluba odlukom da ne poštuje dogovor oko povećanja plate, sklopljen u Kardifu pre više od godinu dana.

Tek tada bi mogao da podigne rampu. Očekuje se da će Ronaldo pristati, on je prelomio, sada svim silama želi u Juventus, impresioniran je onim što su učinili Italijani da ga dovedu, i ovo je za njega jedini izlaz iz sadašnje situacije.

Ono što je ključ je vreme, naime, ako bude odugovlačio, sledeći korak će biti rušenje svih mostova, Ronaldo je navodno spreman da izađe i progovori o svemu što bi svakako narušilo ugled Pereza i okrenulo navijače protiv njega. On to želi da spreči, tim pre što bi onda, ostanak Ronalda u Realu ne samo bio nemoguć, već bi i potpuno razorio svlačionicu ako ga silom zadrže.

Svi to žele da izbegnu, kao i Juventus, kome je veoma stalo da sa Realom ostane u odličnim odnosima i čine sve kako bi Perezu olakšali ono što će se izgleda neminovno desiti.

SVE JE JASNO: Crveno-beli DONELI ODLUKU o Đurđeviću!?

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close