Domaći fudbalFudbalItalijaStrani fudbal

BOMBA U ITALIJI: Sergej POTPISAO!?

Spread the love

Rasplet zavisi od Srbina i Bosanca, izgleda da se situacija iskristalisala u tom pravcu.

PANIKA U JUNAJTEDU: Srbin pred IZLAZNIM vratima!?

I dalje nema raspleta oko Sergeja Milinković Savića, vremena je sve manje. Istina je da se prelazni rok u Italiji završava 17. avgusta, ali ako ne bude prodat do početka sledećeg meseca, Lotito tvrdi da će ostati u Laciju.

Danas, mediji u Engleskoj pričaju da Čelsi želi ili Pjanića ili Sergeja, da su spremni da plate oko 100 miliona, što bi moglo da znači da recimo “Plavci” kupe Bosanca, a onda Juve uloži taj novac u Srbina.

Navodno, Granovskaja koja stiže u Italiju nakon sastanka sa gazdom Abramovičem u Nici, ima mandat da ponudi 200 miliona Juventusu za trojac Iguain, Pjanić. Rugani, što kod navijača “Plavaca” izaziva bojazan da će Azar ipak biti prodat.

Juventus ceni Bosanca 100 miliona, sa druge strane Pogba ostaje želja, ali i nemoguća misija, pa bi uz pomoć Mendeša mogli ipak da dovedu Sergeja, za 100 miliona plus jednog igrača.

U suprotnom, ako zadrže Pjanića, onda bi se Čelsi okrenuo našem igraču. Ali, vremena je malo za ovaj transfer, mada ne bi trebalo isključiti da se pregovori nastave i posle 1. avgusta jer je u prošlosti Lotito dosta puta pogazio reč, kada su u pitanju prodaje i kupovine.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close