KIJA ŠOKIRALA: Pričala sam sa Lunom, IZVINILA MI SE što mi je ukrala muža, a ja sam JOJ DALA OVO!

Otkud sad ovo?

Kristina Kockar, pobednica prve sezone rijalitija „Zadruga“, postala je najomiljenija prevarena žena u Srbiji. Kija je ušla u rijaliti kako bi suprugu očitala lekciju, a u jednom momentu je odlučila da mu sve oprosti. Ipak, brzo se pokajala, pa su mnogi ovaj njen gest protumačili kao dvoličnost i želju da manipuliše glasačima.

Njen ulazak u rijaliti mnogi su smatrali pogrešnim potezom, a Kija je sada otkrila zašto se odlučila na taj potez:

– Dva meseca sam ga slušala kako priča neistine, a nisam mogla da mu odgovorim. Kod mene je sve ili sada ili odmah. Ušla sam da se obračunam sa njim i da mu kažem sve što želim i osećam – rekla je Kija za „Vip“ magazin.

🌞

A post shared by K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) on

Mnogo se polemisalo o tome da su supružnici zapravo sve isplanirali, kako bi Sloba kao pevač digao sebi cenu.

– U toj priči nema ni trunke istine, iako sam čula nekoliko verzija, i da smo se mi dogovorili, da su se njih dvoje dogovorili, pa da sam se ja dogovorila sa „Pinkom“ i Anabelom…

Kada je ušla u rijaliti, Kija je na sav glas pričala koliko je srećna u vezi sa Andrijom Lazovićem, kojeg je ubrzo prestala uopšte da spominje. Ona je sada objasnila zbog čega je to tako uradila:

– Kada je počela moja veza sa Andrijom, Slobodan je uveliko planirao brak sa Lunom i hteo je da se razvede. U tom trenutku Andrija mi je prijao, bio je tu kada mi je bilo teško i hvala mu na tome. Nas dvoje smo započeli vezu mesec dana pred moj ulazak, a otkako sam izašla nismo se čuli, jer ja nemam njegov novi broj a nema ni on moj – kaže Kija, a na pitanje ko je gore prošao u čitavoj priči, Luna ili Sloba, ona odgovara „kao iz topa“:

Divno vece u klubu Rolex, hvala svima na podrsci ❤️ @rolex__club

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

– Ona je najgore prošla jer je žensko. U životu joj ovo nije trebalo, da je svako naziva pogrdnim imenima. Na strani sam žena i mislim da je ružno ovo što joj se dešava. Ali, sama je kriva i nije mi žao, jer je ona osoba koja je mene devet meseci svesno povređivala. Poslednjeg dana mi se izvinila, ali džabe. Sama je birala – zaključuje Kristina.

Luna je po izlasku uz „Zadruge“ odlučila da otvori butik gde će prodavati garderobu koju je kreirala u okviru svoje modne linije. Kija ne krije da joj se neki komadi dopadaju, ali i da je posavetovala Đoganijevu na ovu temu.

Uz brata do kraja!☝

A post shared by SLOBA RADANOVIĆ OFFICIAL (@sampanjactatica) on

– Čula sam da je otvorila butik i drago mi je zbog nje, želim joj svu sreću. Dala sam joj nekoliko dobronamernih saveta šta treba da radi. Što se tiče stvari, neke nisu moj fazon, ali ima komada koji mi se sviđaju. Drago mi je jer je to njen san. Čula sam i da je iskopirala tuđu liniju, ali šta ima veze. Neka doda pokoji detalj, sve to može da se proda i iskoristi- završava Kockareva.