BEZ DLAKE NA JEZIKU: Borjan ZAPALIO Delije!?

Utakmica završena bez golova. Revanš je za sedam dana.

Utakmica plej-ofa za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Salcburga završena je bez golova. Već u sledeću sredu, na programu je revanš i tada će se definitivno znato ko će se plasirati u grupnu fazu elitnog takmičenja.

– Bilo je fenomenalno. Falio nam je taj gol, ali imamo odličan rezultat i idemo u Austriju da pobedimo. Ostaje žal i za te dve šanse, ali šta da se radi. To je fudbal… Tamo ćemo da pokušamo da im damo gol. Samo da nastavimo da igramo ovako dobro – rekao je Borjan koji nije imao mnogo posla.

Red Bul je imao dva šuta u okvir gola i tri van.

– Tačno je, nisam imao posla. Teška utakmica, ali je naša koncentracija bila na nivou. Momci su fenomenalno odradili posao.

Bilo je priče i o neiskorišćenoj prilici Degeneka.

– Krivo mi je. Mislio sam da je gol, ali sam ponovo pogledao snimak i vidim da ga je lopta (golmana Cicana Stankovića) direktno pogodila. I od druge šanse je bilo tako. U oba slučaja je dobro reagovao i svaka mu čast, ali mi idemo da pobedimo tamo. Šanse su i dalje podjednake. Gol ne smemo da primimo. Ako ga damo, bićemo u plusu. Znam i da ćemo da ga damo.

Porokomentarisao je i igru gostiju.

– Iskreno, mnogo su dobra ekipa. Igraju lep fudbal, do noge. Naš stručni štab je međutim odlično odradio posao. Pokazao nam gde su dobri, a mi smo uspeli sve da zatvorimo. Najvažnije je da nismo primili gol i sada je sve na nama.

Da ne primi gol, nije mogao da obeća.

– To ne mogu. To je Božija volja. Ne bih voleo da dođemo do penala, već ranije. Verujem u saigrače.

Borjan kolega Cican Stanković najavio je ofanzivniju igru.

– Neka napadnu. Nije to nikakav problem. Igraćemo našu igru, pa ćemo da vidimo ko će biti bolji.

A pričalo se i o Delijama…

– Nadam se da će tamo biti više naših navijača. Šteta što se igralo pred praznim tribinama. Čuli smo navijanje, ali su bili mnogo daleko. Ipak, svaka im čast što su došli.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!