DELIJE U ŠOKU: NAJBOLJI PROPUŠTA derbi!?

Suočava se trener Crvene zvezde Vladan Milojević sa kadrovskim problemima pred duel u Humskoj.

Crveno-beli su fokusirani na nedeljni meč u Humskoj, a sutra treba da bude poznato hoće li Milojević na raspolaganju imati kompletan tim.

Nisu mogli mnogo igrači Crvene zvezde da uživaju u slatko osvojenom bodu na debiju u Ligi šampiona, a posle laganog treninga u sredu od juče su počele završne pripreme za 158. derbi. Pored umora postoje i problemi sa sitnim povredama i kako HotSport saznaje još potpuno nije spreman Elfardu Ben, koji je dobro odradio posao sa Italijanima. Na meču svoje reprezentacije, Komirskih ostrva protiv Kameruna dobio je udarac u koleno čije posledice još malo oseća. Ipak, njegov nastup u Humskoj nije pod upitnikom i sutra treba da bude poznato hoće li trener Vladan Milojević imati na raspolaganju sve igrače.

Igranje dva puta nedeljno sledi u narednom periodu do 7. oktobra, kada se na listi rivala crveno-belih nalaze: Partizan, Napredak (zaostao meč 5. kola), Mladost iz Lučana, PSŽ i ovaj krug se zatvara gostovanjem u Zemunu. Jasno je da posle derbija u kojem će Crvena zvezda izvesti sve adute sledi podela minutaže, što se pokazalo kao dobar recept.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!