HAOS U ITALIJI: Klub BEZ DIREKTORA!

Ko će da ga nasledi?

Fudbalski klub Roma i Umberto Gandini su potvrdili da je došlo do obostranog dogovora i da će njihova saradnja biti završena pre vremena.

Italijanski klub želi da se zahvali gospodinu Gandiniju na teškom i predanom radu za ovo vreme koje je proveo u Romi kao generalni direktor. Takođe, oni se nadaju da će on uskoro da nađe novi izazov.

„Želim da se zahvalim Umbertu za njegovu posvećenost i profesionalizam koji je pokazao u ovom klubu. Želim mu sve najlepše u njegovim buduđim poslovima“, rekao je predsednik Rome, Džim Palota.

Gandini je u klub stigao u septembru 2016. godine, a za dve godine koliko je on bio na poziciji generalnog direktora, Roma je uspela dva puta da se kvalifikuje i da nastupa u Ligi šampiona, a čak je uspela i da igra polufinale ovog takmičenja prošle sezone.

„Imao sam dve vrlo stimulativne godine u Romi, za to vreme sam video kako klub raste na terenu. Kada se pogledaju rezultati koje smo ostvarili, kao i životni ciljevi koji nam predstoje, mislim da je moje vreme u Romi stiglo do prirodnog kraja, pa sam zato u dogovoru sa klubom odlučio da moj ugovor zaključimo. Želeo bih da se zahvalim predsedniku Paloti za šansu koju mi je pružio. Uvek ću pamtiti ovaj period u ovom klubu. Želeo bih da se zahvalim svim direktorima, menadžmentu i osoblju koji su me dočekali i podržavali me. Kakvi god izazovi da me čekaju u budućnosti, uvek ću imati osećaj zahvalnosti i ljubaznosti prema ovom klubu i ovom gradu, a naravno tu su i verni Romini navijači“, rekao je Gandini.

40 MILIONA ZA SRBINA: SPANCI zeleli REPREZENTATIVCA SRBIJE!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!