IZNENADIĆETE SE: Evo ko PRENOSI 158. večiti derbi!

Vreme je za derbi!

Polako se stišava euforija posle Zvezdinog debija u Ligi šampiona, a već u nedelju nas očekuje novi fudbalski spektakl u Beogradu.

U Humskoj od 19 časova igraće se 158. večiti derbi, duel Partizana i Crvene zvezde, u okviru 9. kola Superlige Srbije.

Partizan je jučerašnjom pobedom nad Radom prišao na samo dva boda zaostatka za Zvezdom, novim trijumfom bi preuzeo čelnu poziciju, ali crveno-beli tek treba da odigraju zaostalu utakmicu sa Napretkom u Kruševcu 26. septembra.

Prošle sezone Zvezda je imala vše uspeha u duelima sa Partizanom – posle dva remija (0:0 i 1:1), usledio je trijumf crveno-belih od 2:1 na startu plej-ofa, čime je praktično trka za titulu bila i definitivno rešena.

A kada je u pitanju TV prenos predstojećeg dvoboja crno i creno-belih, biće emitvan na TV “Arena Sport 1“, uz dodatni program koji će zajedno sa utakmicom trajati gotovo šest časova.

Kao što možete da vidite u prilogu, program posvećen derbiju počinje već u 17 časova emisijom iz studija, a posle utakmice sledi analiva vođenog, sve do 22:45h, kada počinje i veliki argentinski derbi, Boka – River.

A kako ste već i navikli, sve zanimljivosti kojih možda neće biti u TV prenosu, pre, tokom i posle meča, moći ćete da vidite na našem sajtu. Naravno, i ovoga puta bićemo na licu mesta.

BOMBA SA JADRANA: Iz ABA lige u Voriorse!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!