LIVERPUL ILI ARSENAL: Sa kojim od ova dva kluba će Katalonci sarađivati u potrazi za levim BEKOM?

Ne tako atraktivna imena…

 

Katalonski klub pokušava da dovede igrača koji bi bio idealna zamena za Đordija Albu, koga je do skoro menjao Lukas Dinj koji je obukao dres Evertona.

Klub sa „Nou Kampa“ želi da pojača konkunreciju kada je u pitanju pozicija levog beka, a pominje se dolazak Alberta Morena iz Liverpula.

Alberto Moreno je na Enfild stigao 2014. godine za 12 miliona funti, a u poslednje vreme je nezadovoljan minutažom jer mladi Robertson igra znatno više od njega, ali on je to zaslužio fantastičnim partijama.

Barselona smatra da bi ovaj dvadesetšestogodišnji levi bek mogao da bude solidno pojačanje, a pogotovo jer je igrao već u La Ligi za Sevilju.

Drugo moguće pojačanje je Arsenalov Naćo Monreal. Španac bi mogao da napusti London jer Arsenal na njegovoj poziciji ima još i Lihtštajnera i Kolašinca.

Treća meta je Junajtedov Mateo Darmijan. Dvadesetosmogodišnji bek se povezivao sa brojnim italijanskim timovima ovog leta, ali možda bi interesovanje Barselone mogla da ga natera da nakon Serije A i Premijer lige pokuša i u Primeri.

 

DA LI JE NA POMOLU RAZMENA IGRAČA IZMEĐU JUVENTUSA I MANČESTERA: Koji klub bi dobio VIŠE ovom RAZMENOM?!

 

<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong>