ON ZNA: Zvezda će IGRATI polufinale LŠ!

Napadač Crvene zvezde nema sumnju u ovaj tim Vladana Milojevića.

Crvena zvezda je uspela da stigne do Lige šampiona što je fantastičan uspeh, nakon toga se dodatno pojačala trojicom proverenih igrača kakvi su Marko Marin, Ričmond Boaći i Goran Čaušić.

Ipak, grupa koju je Crvena zvezda dobila u Ligi šampiona ne daje tek tako pravo na optimizam. Srpski šampion je izvukao PSŽ, Napoli i Liverpul.

„Sigurno ćemo biti treći, ali želim da budemo drugi ili prvi. Moramo da se molimo kako bismo to postigli, ja ne čekam, već verujem kada želim nešto da ostvarim. Ne bih da budemo treći, hoću veći uspeh. Znam da igramo sa odličnim timovima, svi misle da će oni da prođu, ali na terenu kada sudija da znak za početak trčimo 90 minuta. Svi su videli na „Marakani“ protiv Arsenala kakvi smo bili. Igrali smo jednu od najboljih utakmica. Ko god dođe na ovaj stadion, mora da bude spreman za nas“, ističe Boaći u intervjuu za današnji „Sportski žurnal“.

Crvena zvezda svoj prvi meč igra protiv Napolija u utorak, eto prilike za prve bodove i eto prilike za Ričmonda Boaćija da se dokaže i u najelitnijem klupskom takmičenju.

„Sećam se da sam rekao majci da ću jednog dana igrati polufinale Lige šampiona ili finale i da ću postići gol za pobedu. Ona je prećutala, ali sada se san konačno ostvaruje. Nadam se da ćemo da stignemo do četvrtfinala ili polufinala. Uvek verujem. Kada postane teško, Bog mi stvori način da postignem gol. Tako sam stvoren“, rekao je Ričmond Boaći.

Veliki je optimista Ričmond Boaći, šta bi Vladan Milojević rekao na ovakvu izjavu?

Inače, Crvena zvezda danas igra protiv Radnika iz Surdulice na svom terenu, biće to prava prilika za novajlije u dresu aktuelnog šampiona da se dokažu pred veoma bitnu utakmicu protiv Napolija.

Meč počinje od 20:30 na najvećem stadionu u Srbiji.

DA LI JE SUTRA VREME ZA RONALDOV PRVENAC: Alegri VERUJE da će sutra PRORADITI Portugalac!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!