OTVORIO DUŠU: Jovičić IMA PORUKU za Krstajića!?

Fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić rekao je danas da je presrećan što je dobio poziv za reprezentaciju Srbije i dodao da su za to zaslužni ceo stručni štab i njegovi saigrači.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić objavio je danas spisak od 24 igrača za utakmice sa Crnom Gorom i Rumunijom u Ligi nacija, a debitant je na tom spisku je upravo vezni fudbaler Crvene zvezde.

„Presrećan sam što sam dobio debitantski poziv za nacionalni tim. Kao mali, kada sam počeo da treniram fudbal, imao sam dve želje. Prva je bila da zaigram za Crvenu zvezdu, ona se ostvarila, a druga da branim boje svoje zemlje se upravo ostvaruje“, rekao je Jovičić za klupski sajt.

Crvena zvezda će tako ponovo imati trojicu reprezentativaca pošto je u međuvremenu Nemanja Radonjić promenio sredinu, a uz Jovičića su pozive dobijali Nenad Krstičić i Milan Rodić.

„Dobio sam priliku da budem reprezentativac Srbije, a za to su zaslužni ceo stručni štab, kao i moji saigrači. Zahvaljujem im na svemu. Mislim da u našoj ekipi ima mnogo kvalitetnih igrača i ko god da je dobio poziv ne bi bila greška“, rekao je Jovičić.

Jovičić je istakao da će mu biti velika čast da trenira sa reprezentativcima Srbije.

„Svaki igrač želi da brani boje svoje zemlje na najbolji mogući način. Šalio sam se sa Filipom Stojkovićem u vezi s utakmicom naše dve reprezentacije. Ako Boga da igraćemo jedan protiv drugog, sigurno će to biti zanimljiv meč“, rekao je fudbaler Zvezde.

Pre odlaska u nacionalni tim Jovičića i saigrače očekuju i utakmice u crveno-belom dresu. Prva na redu jeste već u subotu protiv Mladosti, u 10. kolu Super lige Srbije.

„Čeka nas teška utakmica, igramo protiv iskusne ekipe koju predvodi odličan trener. Dugo su na okupu i to je njihova velika snaga. Moraćemo da nastavimo sa ozbiljnim radom i pripremom kako bismo zabeležili još jednu pobedu u domaćem prvenstvu. Znamo svi da je titula naš prioritet i maksimalno ozbiljno pristupamo svakom protivniku“, rekao je on.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!