OVO NIJE DOBRO: Crno beli u Zagreb idu OSLABLJENI!

U subotu od 20 časova košarkaši Partizana protiv Cedevite u Zagrebu otvoriće i zvanično novu sezonu ABA lige, a trener crno-belih je otkrio danas tokom zvaničnog fotografisanja tima za nastupajuću sezonu da će na premijeri nastupiti bez dva važna igrača.

 

– Duel protiv Cedevite je derbi kola i okršaj ekipa koje pretenduju na vrh. Dočekujemo meč sa Cedevitom u dobrom ritmu posle Superkupa u Laktašima, ali i dalje smo lišeni pomoći Bandže Sija i Novice Veličkovića. To je veliki hendikep za nas, ali ćemo pokušati da odigramo sa istom energijom kao protiv Mornara i Budućnosti i videćemo za šta će to biti dovoljno, rekao je Čanak, i tako potvrdio jučerašnje najave.

Trener Partizana se potom osvrnuo na utakmice Superkupa:

– Još sezona nije počela i ne mnogo da prejudiciram samo posle te dve utakmce. Ova ekipa Partizana samo može da igra uz maksimalnu energiju, a protiv Budućnosti su bile neke stvari koje ne smeju da se ponavljajju, kao što su koš-faulovi. Ali, dobro je što se priča o tim stvarima, jer to znači da su preostale odrađene veoma dobro, istakao je on.

A što se tiče Cedevite…

– Analizirali smo ih, pogledali utakmice iz pripremnog perioda. Ali, iz iskustva znam da su pripremne utakmice jedno, a zvanične nešto potpuno drugo. Imaju vrhunski tim i evroligaškog trenera, no i dalje su nepoznanica za nas. Videćemo kako će sve to izgledati, zaključio je Čanak.

 

TERZIĆ KONKRETAN I JASAN: Pogledajte šta je PORUČIO navijačima Partizana!

 

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!