OVO SE RETKO VIĐA NA OVIM PROSTORIMA: Gest Partizana za svaku POHVALU!

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da će sav prihod od prodaje ulaznica za utakmicu sa Radom proslediti za lečenje četvorogodišnjeg dečaka Dušana Todorovića.

Partizan i Rad u sredu 19. septembra od 17 časova igraju ranije odloženu prvenstvenu utakmicu, a Partizan je pozvao sve navijače da kupe karte i pomognu dečaku kome se vratio tumor neuroblastom i preostalo mu je manje od sedam dana kako bi započeo terapiju u Španiji za koju je potrebno 200.000 evra.

„Pozivamo sve navijače Partizana, ali i sve ljude dobre volje, bez obzira na klupsku pripadnost, da kupe ulaznicu za navedeni meč, jer ovo je ulaznica za Dukijev život. Molimo i sve društveno odgovorne kompanije da se priključe ovoj akciji i da kupovinom karata za zaposlene ili direktnom donacijom, pokažu solidarnost prema dečaku kojem nije ostalo mnogo vremena“, piše u saopštenju.

Cena karte za južnu tribinu je 250 dinara, za istočnu i zapadnu treba izdvojiti po 450 dinara, a za ložu 3.000 dinara.

Prodaja ulaznica obavljaće se i putem sajta www.ticketline.rs i na prodajnim mestima u Bulevaru Milutina Milankovića 1 i u TC Stadion Voždovac.

Svi zainteresovani mogu pomoći i tako što će poslati sms poruku u vrednosti od 100 dinara na broj 5757 (potrebno je uneti proizvoljni karakter), ili uplatama na dinarski račun: 205-999-98 i devizni račun 0070800039876 otvoren kod Komercijalne banke.

KAKVO IZNENAĐENJE: Besplatno na Zvezdu!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!