PORTUGALAC ODLAZI: LEGENDA REALA dolazi na KLUPU?!

Ma kako bude završena, a niko ozbiljan ne veruje da bi mogao da stigne do titule ili napravi nešto u Evropi, Murinju će ovo biti poslednja sezona u Junajtedu…

Nastavljaju se spekulacije oko Žozea Murinja. Danas je izjavio da niko nije veći od Junajteda, da on brani klub, što se tumači kao poruka Polu Pogbi. Sa druge strane, fokus više nije samo na Francuzu, sada je isplivao i problem sa nekolicinom igrača, pa se ubrzano stvara front protiv Murinja.

Sa druge strane, mediji smatraju da u takvim situacijama, klub pre ili kasnije, ako nema rezultata mora da smeni trenera, podgrevaju vatru, priča se da Zidan uči engleski i da je veoma motivisan da sedne na kraju sezone na klupu Mančester Junajteda.

On ne bi verovatno rizikovao da preuzme tim u sred šampionata, čini se da Junajted u najboljem slučaju može da se bori za mesto u Ligi šampiona, a da u Evropi, gde se navijači nadaju uspehu, sa ovim timom nema šta da traži.

U svakom slučaju, Murinjo gubi podršku navijača, iako nije reč o Pogbi.

Naime, mnogi smatraju da je nemoćan da održi svlačionicu na okupu, da ne može da kuka na pojačanja jer igrači poput Baija ili Lindelefa koje je sam doveo, ne pružaju ništa, a da je takođe insistirao na Pogbi, iako je bilo glasova protiv kada je Rajola vraćao Francuza u klub.

Da ne pričamo o Aleksisu Sančezu koga proglašavaju za najveći promašaj u istoriji kluba.

U svakom slučaju, čak i nova ulaganja u januaru što je popravni prelazni rok ne bi puno promenila, jer teško je da bi se klubovi odrekli onih najboljih igrača, pa zbog toga ostaje da se vidi hoće li Murinjo izdržati sezonu. Čak i da se to desi, malo je verovatno da bi posle treće godine mogao da ostane u klubu.

STRASNO POJACANJE: ONI sa NJIM uzimaju PRSTEN!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!