PRED DERBI: Terzić dodatno ISPROZIVAO Partizan!

Generalni direktor FK Crvena zvezda poručio je da se ne bavi glasovima očajnika i otkrio zbog čega je Zvezdin plasman u Ligu šampiona neuporediv sa Partizanovim.

Plasman fudbalskog kluba Crvena zvezda u grupnu fazu Lige šampiona izazvao je euforiju među navijačima tog kluba, ali i revolt među pristalicama Partizana.

Navijači kluba iz Humske smatraju da država stoji iza Crvene zvezde i da je to ključ uspeha koji je tim Vladana Milojevića ostvario tokom prethodnih godinu i po dana.

„Ne trošimo ničije pare, nego ono što smo zaradili. U poslednje četiri godine inkasirali smo 100 miliona evra: 20 od sponzora, ostatak smo sami obezbedili“, poručuje generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u intervjuu datom „Žurnalu“.

„A ono što se priča, znamo da je to glas očajnika, mi se njima ne bavimo. Dok sam ovde poštovaću Partizan, ipak je veliki klub, ne kaže se uzalud ‘večiti’ rival. Bićemo obazrivi, ali se nećemo baviti njima“, dodao je Terzić.

Generalni direktor crveno-belih potom je objasnio kakav je odnos među „večitima“ i zbog čega je plasman Crvene zvezde u Ligu šampiona neuporediv sa dva Partizanova.

„Velika je razlika između Zvezde i Partizana, da se ne uvrede ljudi iz Partizana… Euforija ne može da se poredi kada su ulazili i mi u Ligu šampiona, sada se ‘tresu’ Beograd i Srbija“, kaže Terzić.

Nema dileme da će ovakve izjave samo dodatno uzburkati strasti i to samo deset dana pred 158. „večiti“ derbi koji će biti odigran na stadionu u Humskoj.

SKORO BIO DEO SPEKTAKLA: U utorak SUDI Zvezdi!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!