PRED MEČ VEKA: Bivši fudbaler Zvezde ima poruku za crveno-bele!

Anćeloti ga posebno pohvalio, Zvezdin navijač, ali i rival je veoma jasan vruće gostovanje u Beogradu.

Osmeh na licu Nikole Maksimovića posle pobede protiv Fiorentine.

„Hvala Anćelotiju, nisam devet meseci igrao fudbal. Sada imamo 25 igrača, ne igraju uvek istih 11, radimo dobro, dižemo formu“, presrećan je Srbin koji je odigrao čitav meč protiv Fiorentine i dobio bitku sa Simeoneom i Kjezom.

On je dodao da Napoli napreduje iz meča u meč, da su najvažniji bodovi, mada mediji nisu impresionirani igrom Anćelotijevog tima.

Mučili su se, na kraju je Insinje 50. golom za klub rešio pitanje pobednika u finišu.

„Zaslužili smo pobedu, stvorili smo dosta prilika, nismo odustajali, isplatilo se“, dodaje štoper Napolija.

Sa druge strane, mediji su jednoglasni u oceni da je ekipa daleko od forme, da Anćeloti luta u formaciji, da Hamšik nije plej, ali ipak, ne treba zaboraviti ni da Fiorentina predstavlja opasnog rivala za Napoli, da je dobila obe utakmice na startu šampionata, plus da je prošle godine protiv Sarijevog Napolija ostala neporažena u oba meča, i oduzela im veliku šansu za titulu.

Sledi gostovanje Zvezdi?

„Čeka nas vruća atmosfera, publika je slična onoj u Napulju, igrao sam tamo 18 meseci, od malih nogu navijam za Zvezdu, ali mislim da smo favoriti. Odmah počinjemo pripreme za taj meč, moramo da ostanemo hladne glave i da dobijemo u Beogradu“, jasan je bivši srpski reprezentativac koji će verovatno na klupu, a Anćeloti će ponovo rotirati, od prvog minuta bi trebalo da igra iskusni Albiol, u tandemu sa Kulibalijem.

Anćeloti je inače posebno pohvalio Maksimovića i naveo ga kao dokaz da svako zaslužuje da igra i da Napoli ima veliki kvalitet.

„Srećan sam što se i vraćam u Ligu šampiona. Grupa je teška, učinićemo sve da pobedimo na gostovanju u Srbiji i tako na pravi način otvorimo takmičenje“, rekao je Anćeloti posle sinoćnje pobede.

BOMBA TRESE SVET: Mesi NAPUŠTA Barselonu!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!