RADONJIĆ NENAMERNO NAPRAVIO JUNAKA OD JOVIĆA: Pogledajte KATASTROFALAN pas Radonjića!

Srpski internacionalni u glavnim ulogama u duelu Marseja i Ajtrahta. Pobeda Čelsija na „Tumbi“, pobedio i Lacio.

 

Grupa G

Rapid Beč-Spartak Moskva 2:0
Viljareal – Rendžers 2:2

Rapid iz Beča je uspeo da na svom terenu savlada Spartak iz Moskve, bilo je 1:0 u korist ekipe iz Austrije.

Prvi gol smo videli u 50. minutu kada je Muldur nakon kornera Murga uspeo da postigne gol za pobedu domaćina.

Rapid je bio bolji rival kada pogledamo statistiku, posebno u prvom poluvremenu, a Spartak nije uspeo da zatrese mrežu golmana Štrebingera, najbolju šansu je imao Fernando koji je pogodio prečku.

Onda je Murg uspeo da u 68. minutu postavi 2:0 za domaćina.

U drugom meču ove grupe Viljareal nije uspeo da savlada Rendžers, a prvi gol smo videli već na samom startu utakmice kada je Karlos Baka izveo magiju, poslao je loptu u mrežu sa 20 metara, obezbedio je sebi prostor za udarac i učinio je to na fenomenalan način.

Rendžers je bio u potpuno podređenom položaju danas, Viljareal je mogao daleko ubedljivije da vodi nakon sat vremena igre.

Onda je usledio taj 67. minut i gol za goste, Arfild je uspeo da ga postigne i da donese izjednačenje ekipi koju predvodi Stiven Džerard.

Ipak, Moreno samo dva minuta nakon slavlja gostiju postiže novi gol za Viljareal, ali to nije bio kraj od Rendžersa. Laferti je uspeo u 76. minutu da izjednači rezultat na 2:2.

Grupa H

Lacio-Apolon 2:1
Marsej-Ajntraht 1:2

Lacio je savladao Apolon, prvi gol je delo Luisa Alberta već u 14. minutu, a akcija je bila fenomenalna, iz udžbenika. Felipe Kaisedo je na prelep način, štiklom, uposlio Alberta kome nije bilo teško da postigne jedini gol na ovom meču.

Pobedu potvrđuje Imobile u 84. minutu iz penala, a gosti stižu do počasnog gola preko Zelaje u 88. minutu.

Dušan Basta je bio kapiten, Sergej je bio starter, a na drugoj strani smo videli Sašu Markovića u dresu Apolona koji je ušao u drugom poluvremenu.

U drugom meču Marsej je došao u rano vođstvo, Okampos je postigao gol na asistenciju Tovana, da bi u drugom poluvremenu Toro izjednačio rezultat za goste iz Frankfurta u 52. minutu.

Nakon drugog žutog kartona Vilemsa gosti ostaju sa igračem manje, ali domaćin to nije iskoristio.

Naprotiv, Luka Jović uspeva da postigne gol u 89. minutu za veliku radost gostiju, a tragičar je Nemanja Radonjić koji je izgubio loptu nakon očajnog dodavanja. Fantastičan gol Luke Jovića, moramo da napomenemo.

Gol Luke Jovića pogledajte OVDE.

Igrao je Gaćinović prvo poluvreme, Kostić je igrao čitav meč, Jović je ušao u 75. minutu, a na drugoj strani je Radonjić ušao u 73. minutu.

Grupa I

Genk-Malme 2:0
Bešiktaš-Sarpsborg 3:1

Genk je uspeo da golovima preko Trosarda i Samate savlada Malme, bio je daleko bolji rival i pravo je čudo kako nije uspeo da do vrha napuni mrežu Šveđana.

U drugom meču Bešiktaš se mučio prvo poluvreme, a onda je u drugom zaigrao daleko bolje.

U 51. minutu utakmice Rajan Babel je postigao gol na asistenciju Larina, da bi u 69. minutu Adem Ljajić sjajno izveo slobodan udarac, a Roko je bio najviši u skoku za 2:0.

Pobedu potvrđuje Lens u 82. minutu nakon sjajne akcije iz polukontre domaćina.

Grupa J

Sevilja-Standard 5:1
Ahisar-Krasnodar 0:1

Ekipa Sevilje koja je i ovoga puta favorit za osvajanje Lige Evrope stigla je do lagane pobede protiv Standarda iz Liježa.

Banega je doveo domaće u prednost u 8. minutu, ali je u 39. izjednačio Đenepo. Vaskez je postigao gol u 41. za novo vođstvo domaćina, a u drugom je na scenu stupio Ben Jeder sa dva gola. Banega je iz penala samo potvrdio pobedu.

Jedini strelac u drugom meču bio je Klaeson u 26. minutu. Bio je jedan veoma uzbudljiv meč sa dosta šansi na obe strane, ali smo videli samo jedan gol.

Spajić je odigrao svih 90 minuta za goste.

Grupa K

Dinamo Kijev-Astana 2:2
Ren-Jablonec 2:1

Dinamo i Astana su odigrali vrlo dobro u prvom poluvremenu kada smo videli čak tri gola, ali u nastavku smo videli samo jedan i to u nadoknadi vremena.

Cigankov je doveo u prednost domaćina u 11. minutu, ali je Aničić izjednačio u 21. minutu. Prednost domaćinu donosi Garmaš u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena. Izjednačenje gostima donosi Murtazajev u poslednjim trenucima meča.

Antonio Rukavina je odigrao svih 90 minuta za Astanu, baš kao i golman i kapiten Nenad Erić.

U drugom meču ove grupe Ren je dočekao na svom terenu ekipu Jabloneca, a pobednika je dolučio penal Ben Arfe pred sam kraj utakmice. Sar je doveo domaćina u prednost, ali su Česi uspeli da izjednače preko Travnika u 54. minutu utakmice.

Grupa L

MOL Vidi-BATE 0:2
PAOK-Čelsi 0:1

Mađarski tim koji predvodi Marko Nikolić nije imao danas sreće protiv beloruskog šampiona.

BATE je uspeo da slavi golovima Tuominena i Filipenka, očigledno je bilo da su gosti iskusniji u ovakvim duelima i na kraju su zasluženo odneli pobedu.

U redovima domaćina nije bilo Danka Lazovića koji je naprasno završio karijeru, dok je Marko Šćepović odigrao svih 90 minuta. Na drugoj strani gledali smo Aleksandra Filipovića na levoj strani odbrane BATE-a.

U drugom meču Čelsi je slavio protiv PAOK-a na Tumbi, strelac jedinog gola je bio Vilijan već u 8. minutu.

http://maxsport.today/2018/09/gotovo-je-on-se-oprostio-od-zvezde/
<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong>