RASPALIO DELIJE: Evo šta je Vujadin PORUČIO navijačima pred derbi!

Zvezda je sinoć osvojila prvi bod u Ligi šampiona, ali već od danas okreće se “večitom derbiju“.

U proteklih, nešto više od godinu dana, nekoliko evropskih velikana osetilo je snagu Zvezdine “granitne“ odbrane, a sinoć je to bio slučaj i sa Napolijem, koji i pored inicijative i pritiska tokom većeg dela meča nije uspeo da savlada sjajnog Milana Borjana.

Završeno je bez golova, 0:0, što je za srpskog šampiona sasvim zadovoljavajući start u veoma teškoj grupi Lige šampiona.

Naravno, odmora za Milojevićevu ekipu nema, jer je već za vikend očekuje gostovanje najvećem rivalu, Partizanu u Humskoj, u devetom kolu domaćeg šampionata.

Kapiten crveno-belih Vujadin Savić još sinoć je najavio taj dvoboj, uveren da će Zvezda nastaviti sjajnu seriju u Superligi i da će i Partizan položiti oružje.

On čak smatra da je za Zvezdu predstojeći derbi i bitnija utakmica od jučerašnje protiv Napolija u Ligi šampiona.

“Derbi nam je bitnija utakmica, da se što pre okrenemo. To nam je prioritet, važno nam je da pobedimo zbog navijača. Nadam se da možemo do pobede“, istakao je Savić, a prenosi “Informer“.

Impresioniran je atmosferom protiv Napolija, a kada je sama utakmica u pitanju, Saviću je posebno drago jer se mnogima nisu ispunile potcenjivačke prognoze u vezi sa Zvezdom.

“Mnogi su mislili da će Napoli da nas pobedi, ali nismo to dozvolili. Bilo je šansi i za nas, ali i za Napoli. Želeli smo da pobedimo, ali i s ovim smo zadovoljni. Biće nam teže protiv Liverpula i PAŽ-a, ali daćemo sve od sebe“, poručio je Savić.

OPET ISTO: Zvezdi preti nova ŽESTOKA kazna UEFA!?

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!