SKANDAL U HRVATSKOJ: Igrači bili PIJANI za vreme utakmice!?

Nova razočaranja priredili su košarkaški reprezentativci ljubiteljima ovog sporta u Hrvatskoj i ozbiljno doveli u pitanje plasman na Svetsko prvenstvo. Ali, da li je to sve, ili cela priča ima još neprijatniju pozadinu?

Pisali smo prethodnih dana, u najnovijim utakmicama kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, reprezentacija Hrvatske doživela je poraze od Litvanije i Poljske i tako pala na poslednje mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi, iako je selektor Anzulović računao na kvartet igrača iz NBA lige.

Usledile su brojne analize najnovijih neuspeha, a istovremeno su se pojavile i spekulacije da su pojedini reprezentativci Hrvatske posegli i za alkoholom posle poraza od Litvanije?!

Na tu temu progovorio je i Dino Rađa, koji je juče najavio uspostavljanje “reda, rada i discipline“ u nacionalnom timu.

“Stvarno ne znam. Nakon utakmice sedeli smo Stojko i ja i ne znam šta su oni radili. Istina je, izašli su van iz hotela, ali jesu li bili pijani ili ne, ne znam. Na kraju, nisam ja policajac da ih proveravam.

Ako oni sami nemaju osećaj odgovornosti i za ono što se sme, a šta ne, tu im ja ne mogu pomoći. Ono što mogu reći, to je da od danas više nema popuštanja nikome. Za alkohol je uvedena nulta stopa tolerancije.

Naravno da će moći popiti pivo nakon utakmice, ali bilo kakvo alkoholisanje u reprezentaciji više ne dolazi u obzir“, poručio je Rađa u izjavi za “Index“.

FSS odlučio: Određeni ARBITRI za večiti derbi!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!