SRBIJA POVELA: Laslo Đere pobedio u PRVOM meču BARAŽA!

Đere je doneo Srbiji pobedu u prvom meču protiv Indije u okviru borbe za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa.

 

Srpski teniser je porazio Ramkumara Ramanatanarezultatom 3:1, po setovima 3:6, 6:4, 7:6 (7:2), 6:2.

U četvrtom gemu prvog seta je Đere izvrnuo zglob te se u momentu činilo da bi mogao i da preda ovaj duel, ali je ipak rešio da se bori. Tada je rezultat bio 2:2, ali je Ramanatan potom osvojio dva gema, odnosno napravio brejk zahvaljujući kojem mu je pripao i set.

 

Tokom drugog seta ravnopravna borba na obe strane, a Laslo Đere u ključnm momentu pravi brejk, te je u desetom gemu ujedno imao dve brejk i set lopte. Iskoristio je prvu.

Dosta neizvesnije bilo je u trećem setu. Po jedan brejk na obe strane u početnim gemovima, a onda gem za gem sve do kraja seta i tajbrejka. Đere je nakon svoje dobre serve na startu tajbrejka napravio dva mini brejka i potom poveo sa 4:0, a na kraju je bilo 7:2.

Indijski teniser je u odlučujućem, četvrtom setu poklekao, te je Laslo Đere napravio dva brejka i bez puno problema upisao važan bod za našu reprezentaciju.

 

TRENER PARTIZANA O MNOGIM STVARIMA: Evo kakvu Zvezdu on očekuje u DERBIJU i kakav meč očekuje njegovu ekipu u Novom Sadu!

 

<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong>