U ČELSIJU JE SVE PROCVETALO NJEGOVIM DOLASKOM: Evo zbog čega je Čelsi u ovakvom NALETU na startu sezone!

Čelsi je odlično počeo sezonu, ponajviše je tako zahvaljujući Mauriciju Sariju.

 

Novi menadžer Čelsija pravi razliku otkako je stigao u Premijer ligu. Niko nije očekivao da će Čelsi početi sjajno sezonu nakon smene Antonija Kontea, ali je Sari doneo neku novu svežinu u tim i dokazao da se Čelsi ne sme tek tako otpisati kada je borba za titulu u pitanju.

Ono što je očekivano jeste da Sari nije odmarao tokom ove pauze, već je spremao ekipu za nove izazove, a pored toga je gledao utakmice svojih narednih protivnika. I gledao. Gledao…

Neverovatnih 13 sati dnevno. Da, dobro ste pročitali.

„Nekada radim u trening centru, nekada kod kuće. Ali ne gledam na ovo kao na posao, već kao na zadovoljstvo. Dvanaest ili trinaest sati u proseku sam gledao prethodnih dana utakmice Kardifa, PAOK-a, Liverpula, Vest Hema“, rekao je on.

Ističe i veliko zadovoljstvo smeštajem u Londonu.

„U ovom trenutku, ja sam veoma srećan da ostanem ovde. Moj pas je veoma srećan, imamo veliko dvorište. Osećam se kao kod kuće. Imam kuću pet milja odavde, ne više od toga. Nalazi se u Suriju, slično mom imenu„, rekao je Sari.

 

USKORO PROGLAŠENJE NAJBOLJIH: Hoće li se Ronaldo POJAVITI u Londonu?!

 

<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong>