USKORO PROGLAŠENJE NAJBOLJIH: Hoće li se Ronaldo POJAVITI u Londonu?!

Hoće li Ronaldo ponoviti gaf iz Monaka?

FIFA je uverena da neće, naime, svetska fudbalska federacija je zakazala za 24. septembar proglašenje najboljih, a u konkurenciji su Ronaldo, Modrić i Salah.

U čitavu ceremoniju i „hajp“ koji je prati, uložen je ogroman novac, prošle godine u Londonu su najbolji bili na licu mesta, među njima i Ronaldo koji je osvojio nagradu.

Ali, sada se veruje da su mu šanse manje, da FIFA igrač godine uključuje i Mundijal, pa ako mu je nepravedno izmakla nagrada za najboljeg igrača Lige šampiona, ovde su Modrićeve šanse veće, Hrvatska je igrala finale.

Videćemo šta će se desiti, FIFA će pokušati da kroz kontakt sa Mendešom obezbedi da Ronaldo sigurno bude na događaju, ali ne bi mogli da budu sigurni, jer sam agent nije uspeo da nagovori Ronalda da se ukrca u helikopter na Nicu, a dodelu nagrade za najboljeg igrača Lige šampiona Modriću, nazvao je sramnom.

Podsetimo, Hrvat je dao gol i imao asistenciju u prošlogodišnjem izdanju, Ronaldo je uz 15 golova, imao tri asistencije, ali je odbio da se pojavi i primi nagradu i za najboljeg napadača i za najlepši gol, veličanstvene makazice protiv sadašnjeg kluba.

U Juventusu su njegov izostanak komentarisali kao ličnu odluku, mada je klub saopštio da je Ronaldu načinjena velika nepravda, a sada svi sa pažnjom isčekuju odluku Portugalca kada je u pitanju svečanost u Londonu.

Ronaldo je jasno u konkurenciji i za „Puškaš“ nagradu za najlepši gol, onaj protiv Juventusa.

 

GVARDIOLA NAHVALIO FULAM: Posebno ISTAKAO Mitrovića!

 

<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong>