BIVŠI IGRAČ NAPAO ZVEZDU: To NIJE bilo LEPO sa NJIHOVE STRANE!

Mladi reprezentativac Srbije sada je u Anderlehtu.

Luka Adžić od ovog leta nije fudbaler Crvene zvezde. Napustio je Ljutice Bogdana i prešao u Anderleht, a njegov odlazak izazvao je mnogo bure. Tokom proslave šampionske titule, na stadionu „Rajko Mitić“ deo navijača mu je zviždao. I kada se ta epizoda završila počela je nova u Belgiji, ali i tamo nije dobro, pošto ne igra.

Na početku razgovora za Kurir, Adžić se osvrnuo na odlazak iz Zvezde.

– Nije bilo tako kako je predstavljeno u javnosti. Meni su čelnici u startu rekli da neće biti mesta za mene. Bio sam toga svestan i morao sam da gledam sebe. Zato sam odlučio da odem jer nisam želeo da sedim na klupi. Pa pogledajte Dejana Joveljića, a nije ni blizu prvog tima, a kamoli startne postave – rekao je Adžić čiji je otac Ivan bio i igrač i funkcioner kluba.

Tema razgovora su bili i zvižduci.

– Krivo mi je što sam otišao na takav način. Mnogim ljudima je pogrešno preneto sve što je bilo između mene i kluba. Mogao sam to da izbegnem i u svlačionici primim medalju, ali nisam hteo. Borio sam se za tu titulu i želeo sam da je uzmem sa saigračima. Svakog mogu da pogledam u oči, a većina njih iz uprave mene ne može. Nisam kriv i opet bih isto uradio.

Za Adžića mlađeg Zvezda nije završena priča…

– Ja sam Zvezdino dete, ali klub nije imao sluha za mene. Jednog dana ću se vratiti u Zvezdu. Nisam završio ono što sam hteo, da budem starter i vođa na terenu.

U Anderlehtu još čeka šansu.

– U startu sam bio u zaostatku za ekipom jer sam imao povredu sezamske kosti u stopalu. Anderleht je kao Zvezda, start nije bio najbolji. Usledili su porazi i nornalno je da smo pod lupom javnosti – zaključio je Adžić koji je uživo gledao Zvezdu u Parizu, protiv Pari Sen Žermena.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!