ĆURKOVIĆ JASAN: Zvezdino NAMESTANJE maska!

Počasni predsednik FK Partizan Ivan Ćurković otkrio je za francuske medije šta misli o skandaloznim navodima koji su se pojavili u petak popodne.
Vest koju je lansirao „L’Equipe“ u petak popodne obišla je svet i još uvek je aktuelna u francuskim i srpskim medijima.

Navodi da postoji sumnja u regularnost utakmice Pari Sen Žermen – Crvena zvezda demantovani su od strane oba kluba, ali će istraga pokazati šta je istina u čitavoj priči.

Francuski list „Parizijen“ zatražio je mišljenje od bivšeg predsednika Partizana Ivana Ćurkovića koji je dobar deo karijere proveo u Sent Etjenu.

„Iskreno, ne smatram ovu aferu kredibilnom. Pogledajte budžet Pari Sen Žermena. Gotovo deset puta je veći od Zvezdinog koji iznosi 45 miliona. Sa sportske strane, PSŽ je mnogo kvalitetniji. Nedavno su dobili Lion sa 5:0, a pre toga i Sent Etjen sa 4:0. Zvezda je izgubila 6:1, a golman je spasio još nekoliko golova. Mogli su da prime osam ili devet golova“, naveo je Ćurković.

Počasni predsednik FK Partizan smatra da se iza svega krije pokušaj da se zataška skandal koji je izbio u Belgiji, a koji je povezan i sa menadžerima u Srbiji.

„Čini mi se da iza svega stoji nešto drugo. Prethodnih dana mnogo se govorilo o menadžerima iz Srbije koji su umešani u skandal u belgijskom fudbalu. Mnogo prašine se diglo u Srbiji oko toga. Imam utisak da se priča oko nameštanja utakmice PSŽ – Zvezda plasira da bi se zataškala afera u belgijskom fudbalu. Neki ljudi žele da se o tome govori manje“, isakao je bivši jugoslovenski golman.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!