GOBELJIĆ OTKRIVA: Evo šta se DEŠAVALO nakon PSOVKE Šaćirija!

Zvezdin univerzalac Marko Gobeljić otkrio je da ga je vezista Redsa vređao za vreme utakmice trećeg kola Lige šampiona i to na srpskom jeziku.

 

Ekipa Crvene zvezde poražena je u Liverpulu, a naturalizovani Švajcarac u epicentar pažnje stigao je zbog svog neumesnog ponašanja na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Nekadašnji igrač Napretka orktio je domaćim medijima kako je izgledao njegov okršaj sa igračem koji je letos za 13 miliona evra stigao ne ‘Enfild’.

– Gledao sam da igram fudbal i da što manje komuniciram sa njim. Kvalitetan je igrač, ima nisko težište… U svaki duel ulazim muški, na loptu, a tako je bilo i sa Šaćirijem. Posle jednog takvog duela me je opsovao i to na srpskom, čak i zapretio prstom. Uzvratio sam mu istom merom, jer nikom ne ostajem dužan. Posle toga nije smeo da dođe na moju stranu, stalno je bežao u sredinu. Nisam izgubio nijedan duel protiv njega, rekaoj Gobeljić.

Fudbaler Zvezde ipak smatra da Jirgen Klop neće dovoditi Šaćirija na meč u Beogradu.

– Čisto sumnjam da će on doći u Beograd. Sve je na njihovom treneru Klopu, on odlučuje o Šaćiriju. Lično, voleo bih da dođe, da doživi i oseti malo atmosferu na ‘Marakani’, zaključio je on.

Utakmica na stadionu ‘Rajko Mitić’ zakazana je za utorak, 6. novembar sa početkom od 18.55 časova.

 

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!