JOŠ JEDAN PORAZ U NIZU! I Krka BOLJA od crno-belih!

Partizan poražen drugi put uzastopno u ABA ligi.

Novi poraz Partizana u ABA ligi, ovoga puta na gostovanju u Novom Mestu, Krka je bila bolja od crno-belih rezultatom 80:76.

Ujednačen duel tokom prve četvrtine, u Partizanu se isticao Marinković, kao i Pejdž, dok su Krku nosili Lalić i Lapornik.

Tokom druge deonice Krka stiže do osetnije prednosti, imali su i plus 9 (40:31), Partizan je izgledao prilično loše pred kraj prvog poluvremena i to im se umalo obilo o glavu na samom kraju.

Lendejl je bio čovek preokreta, bukvalno je sam izjednačio rezultat, nosio je Partizan koji je nakon poena Veličkovića poveo sa 42:46 tokom treće deonice. Bila je to sjajna serija crno-belih, izgledalo je kao da je ekipa Nenada Čanka spremna za pobedu u ovom meču.

Ipak, sledi novi slab period igre u poslednjoj deonici.

Domaći su pogađali trojke iz svih pozicija, Bratož i Đapa su bili nepogrešivi, Krka je očas posla povela sa pet poena prednosti i crno-beli su morali da se konsoliduju.

Uspeli su u toj nameri, ušlo se u neizvesnu završnicu, ali je Krka imala prednost od 4 poena na 2 i po minuta do kraja utakmice.

Dva promašena bacanja Bandže Sija su uticala na konačan rezultat, na drugoj strani je Lapornik pogodio, već tada je bilo velikih +6 za domaćina i samo je čudo moglo da spasi Partizan poraza. Marineli je trojkom otklonio sve dileme oko pobednika ovog duela.

Lapornik je bio najefikasniji u redovima domaćina sa 19 poena, Cinac je dodao 13, a Fifolt 12. Kod Partizana Marinković 22, Pejdž 14.

SVUGDE GA IMA! Najveća OPASNOST Partizana je Japanac!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!